top of page

Študent, poskrbi za svojo subvencionirano prehrano!

Še danes se oglasi pri nas in z ustrezno dokumentacijo prehiti vrste za registracijo in podaljšanje subvencionirane študentske prehrane v študijskem letu 2018/19. Mi vemo slavne 3 korake do študentskih bonov preko prve registracije že na pamet, zato vam jih bomo zaupali kar takoj v nadaljevanju prispevka …

Prvi vpis v sistem za subvencionirano študentsko prehrano

  1. Opravi spletno registracijo in odpri čisto svoj račun za subvencionirano prehrano. Vpiši ime, priimek, EMŠO, svoj e-mail ali telefon. Pri tem še obkljukaj, da se strinjaš z obdelavo svojih podatkov.

  2. Sledi navodilom za aktivacijo računa in si zabeleži številko prijavnice.

  3. Pridi na KŠOC med uradnimi urami (ali obišči drugo točko SŠP, če ti je bolj pri roki) z naslednjimi “rekviziti”:

  • zabeleženo številko prijavnice,

  • dokazilom o statusu za naslednje študijsko leto (potrjen indeks ali originalno potrdilo o vpisu),

  • osebnim dokumentom s sliko,

  • mobilnim telefonom (razen če želite za koriščenje uporabljati kartico, ki jo lahko naročite proti doplačilu v višini 15 evrov).

Pozor! Ob prvi registraciji se pri nas oglasi v roku 90 dni od spletne registracije.

Podaljšanje pravice do koriščenja subvencionirane študentske prehrane

...je preprosto, da bolj ne bi moglo biti! Samo prinesi originalno potrdilo o vpisu in osebni dokument s fotografijo.

Dobro je vedeti še …

  • Na kartico za prehrano se čaka približno 5 delovnih dni.

  • Imenik restavracij, cene obrokov in menije po novem najdeš tudi v spletni aplikaciji za Android in iOS.

  • Vsi študentje lahko prehrano uredite na KŠOC-u, tudi tisti, ki imate prebivališče ali kraj študija drugje.

  • Študentje s stalnim prebivališčem v celjski občini se pri nas tudi vpišete v klub in pridobite številne ugodnosti.

  • Vsi, ki se vpišete v KŠOC, dobite darilce presenečenja.

In še najpomembnejše obvestilo:

Po 1. oktobru bo za ureditev prehrane totalna gužva, zato pridite prej. :)

Pa študentski dober tek vsem!

bottom of page