Uredi si bone kot profesionalec

Ni važno, kje študirate, niti kje je vaše stalno prebivališče. Vsi študentje s statusom se lahko v sistem subvencionirane študentske prehrane vpišete v info pisarni KŠOC. Oglejmo si, katere dokumente potrebujete za prvi vpis in kako ta poteka.

 

Vse študente, ne glede na univerzo, na kateri študirate ali lokacijo začasnega prebivališča, vabimo k predvpisu na info točko KŠOC.  

 

Za prvi vpis v sistem subvencionirane prehrane novi študenti potrebujete naslednje dokumente:​

1. Izpolnjeno elektronsko prijavnico na spletni strani Študentska prehrana. Če sledite navodilom in vnosnim poljem, na koncu dobite izpis, s katerega prepišete številko prijavnice (ali jo slikate ali prijavo natisnete).

2. Potrdilo o vpisu oziroma študentsko izkaznico, ki velja za študijsko leto, v katerem bi radi subvencionirano prehrano koristili.

3. Osebni dokument.

4. Mobilni telefon.

 

Če želiš prehrano koristiti s kartico, jo lahko naročiš na točki. Kartico je treba plačati (za razliko od mobilnega telefona, ki so ti ga verjetno kupili starši).

Ob naštetem ne pozabi, da mora vsak študent vpis v sistem za subvencionirano prehrano urediti sam osebno in v 90 dneh od elektronskega vpisa.​

 
 

 

 

 

Prvi vpis ali podaljšanje subvencionirane prehrane lahko opraviš v času uradnih ur KŠOC, Mariborska cesta 2, zraven MCC-ja:

DELOVNI ČAS

Ponedeljek 10.00-14.00

Torek 10.00-14.00

Sreda 12.00-18.00

Četrtek 10.00-14.00

Petek 10.00-14.00

ali

na naročanje info@ksoc.si

Se vidimo na KŠOC info točki.

boni, uradne ure, info točka, kšoc