top of page

Uredi si bone kot profesionalec

Ni važno, kje študirate, niti kje je vaše stalno prebivališče. Vsi študentje s statusom se lahko v sistem subvencionirane študentske prehrane vpišete v info pisarni KŠOC. Oglejmo si, katere dokumente potrebujete za prvi vpis in kako ta poteka.

 

Vse študente, ne glede na univerzo, na kateri študirate ali lokacijo začasnega prebivališča, vabimo k predvpisu na info točko KŠOC.  

 

Kje si v Celju urediš študentsko prehrano?

 

Pri nas, seveda, na Mariborski cesti 2 v Celju. Do konca avgusta še vedno lahko opravite registracijo za tekoče študijsko leto.

Od 1. septembra SŠP za naslednje študijsko leto

 

Točka subvencionirane študentske prehrane v Celju bo odprta po naslednjem delovnem času:

Delovni čas točke v CELJU

PON, TOR 10.00 - 13.00

SRE 14.00 - 18.00

ČET, PET 10.00 - 13.00

ali dogovoru na info@ksoc.si

Vsi študenti urejate subvencionirano študentsko prehrano osebno na točki, za kar potrebujete potrdilo o vpisu ali potrjeno študentsko izkaznico, osebni dokument in aktivacijsko številko (samo ob prvem vpisu), ki jo pridobite na www.studentska-prehrana.si - prvi vpis ter svoj telefon

Kaj potrebujem za urejanje študentske prehrane?

Vsi študenti urejate subvencionirano študentsko prehrano osebno na točki, za kar potrebujete potrdilo o vpisu ali potrjeno študentsko izkaznico, osebni dokument in aktivacijsko številko, ki jo pridobite na www.studentska-prehrana.si - prvi vpis ter svoj telefon. Preveri še več podrobnosti o urejanju SŠP in si študentsko prehrano uredi kot profesionalec. Se vidimo na točki SŠP v Celju.

 

Pa dober tek! 😉

bottom of page