top of page
E-publikacije KŠOC

 

V Klubu študentov občine Celje že leta izdajamo 2 stalni publikaciji, namenjeni obveščanju, ozaveščanju, izobraževanju in kratkočasenju celjskih študentov. Prva je Petarda, letnik, v katerem mlade in mlade po srcu iz lokalnega okolja obveščamo o tekočem dogajanju. Poleg Petarde pa vsako študijsko leto izdamo še informativno brošuro Fiksno ŠTUDENT, v kateri študenti najdemo razne koristne informacije, povezane s študijem.

 

V vseh naših publikacijah se dotikamo aktualnih in splošnih tem, strokovnih in poljudnih prispevkov iz prve roke. Dostikrat se pri ustvarjanju uporabnih vsebin zavoljo sinergijskega učinka združimo tudi z drugimi specializiranimi organizacijami, s katerimi si delimo cilje in vrednote delovanja. Skupaj z njimi pripravljamo vsebinsko specifične časopise, revije in brošure, ki razlagajo določen zanimiv segment tematik, namenjenih študentom in drugim mladim.

 

Skupaj s spletno stranjo ksoc.si smo se odločili publikacije z vami deliti tudi v elektronski obliki, da vam bodo dostopne vedno in povsod. 

 

bottom of page