top of page

10 odličnih razlogov, da greš na Jugonostalgijo

To poletje nas bo veliki spektakel odpeljal v nostalgična zlata 60. leta. Festival Celjski grad se namreč v petek, 5. julija 2019 zaključuje z glasbenim potovanjem, ki smo ga poimenovali Jugonostalgija. Preverite 10 odličnih razlogov, zakaj se dogodka morate udeležiti in si priborite karto zase, za svoje najdražje in tiste, ki bi jih morda radi presenetili.

10 odličnih razlogov za doživetje Jugonostalgije na Celjskem gradu

1. Da se bomo družili, prepevali, poplesavali in uživali ob ritmih zlatih 60. let.

2. Ker bodo z nami Lado Leskovar, Perica Jerković, Balkan Boys s spremljevalnim ansamblom in gosti.

3. Da se bo prvi julijski vikend res začel popolno.

4. Ker se začne ob 21. uri, ko se poletna vročina že malo “poleže” in izza grajskih vogalov že popihlja prijeten vetrič.

5. Da se malo sprehodimo na naš čudovit grad, ki ga res obiščemo premalokrat. A ne skrbite, če ste res brez kondicije, bo na grad vozil tudi avtobus.

6. Ker se bomo ob tem počutili več kot grajsko.

7. “Ker bo Lado Leskovar pel šlagerje!” kot je v svojem napovednem videu, ki smo ga posneli skupaj, povedal Perica Jerković.

8. Da boste z nakupom kart po res ugodni ceni poleg sebe razveselili še koga drugega. Recimo to bi lahko bila dobra ideja za rojstnodnevno darilo!

9. Ker lahko za ta dogodek pustite telefon doma in snemanje Storyjev ter fotkanje namesto selfijev prepustite nam, vi pa res užijete dogodek V ŽIVO.

10. Ker vas vsakega posebej in vse skupaj na dih jemajoči zaključek festivala Celjski grad vabimo prav mi, KŠOC-evci. :)

Se vidimo na kmalu!

P.s.

Podatke o vstopnicah, prevozu in deževnih planih najdete na uradni FB strani dogodka.

Comentarios


bottom of page