top of page

31. SOF vabi k obisku

Že 31. Slovenski oglaševalski festival ponovno vabi k obisku. To leto bo slovenske oglaševalske presežke s spremljevalnim programom ponovno gostil Avditorij Portorož. Prijavnina za študente pa bo, podobno kot pretekla leta, ugodnejša kot za ostale udeležence. Preveri več in si v koledar zabeleži 14. in 15. junij 2022.

Digitalno obarvan letošnji Slovenski oglaševalski festival - ali na kratko SOF - k udeležbi vabi tudi mlada. Znatno nižja študentska prijavnina je za zgodnje prijave do 13. maja še dodatno znižana, da bi bil takšen dogodek dostopen tudi za zainteresirane bodoče oglaševalce.


Prisluhnite velikim imenom oglaševalskega sveta


Bogat program že 31. SOF obljublja predavanje Erika Kesselsa, priznanega nizozemskega umetnika oz. “vizualnega čarovnika”, kot ga je poimenovala revija Time, ali “sodobnega antropologa”, kot so ga oklicali v italijanskem Vouge-u. O digitalnem razstrupljanju bo spregovoril Alessio Carciofi, v svet družbenih omrežij pa nas bo popeljala losangeleška strokovnjakinja Dot Lung. Od domačih gostiteljev lahko na odru pričakujemo voditelja Denisa Avdića, kolesarja Mateja Mohoriča, antropologa dr. Dana Podjeda, voditelja in avtorja Miha Šaleharja ter številne druge. Oglejte si celoten program in jih spoznajte na uradni strani dogodka.


Ali ste vedeli, da v sklopu SOF poteka tudi natečaj za mlade kreativce?


Tako je! Vsi, ki do 15. 6. 2022 še ne boste dopolnili 30 let in ki vas 24-urni kreativni izziv kar “kliče”, se lahko prijavite še do 13. maja. Kako pa stvar poteka? Preko spleta se vsi uspešno prijavljeni 26. maja udeležijo “briefinga”, na podlagi katerega v enem dnevu, torej 24 urah, pripravijo kreativno rešitev. Izbranih 10 parov nato svojo rešitev isti dan po izteku roka za pripravo predstavi komisiji. Trije najboljši pa bodo svoj projekt imeli priložnost predstaviti na samem SOF v živo na velikem odru. Prijavnina znaša 40 evrov + ddv na par, nagrade pa so bogate; za zmagovalca udeležba na Web Summit s 500 evri žepnine za vsakega, za drugo in tretje mesto pa polna prijavnina za naslednji SOF. Če vas zanima več, preverite še ostale informacije natečaja.


Comments


bottom of page