top of page

Aktualni natečaji za mlade - KŠOCev jagodni izbor

Kak dodaten evro vedno pride prav, kajne? Sploh če ga lahko zaslužimo s tistim, kar je naša velika strast. Natečaji so zato odlična priložnost, da se preizkusimo v svojem področju in ob tem še kaj zaslužimo. Na študentsko srečo obstaja kup takih, ki so namenjeni predvsem mladim, zato vam v nadaljevanju predstavljamo nekaj trenutno aktualnih …

Študentje smo vajeni tega, da se pač znajdemo. Naši možgančki ves čas iščejo bližnjice do nam ljubih dejavnosti, kot so lenarjenje in zabava, pri tem pa pozabljajo, da je pot do prostega časa včasih tudi skozi to, da si svoje vesele urice zapolnimo z aktivnostmi, ki sicer štejejo kot delo, a nas pri tem izpolnjujejo in nam investicijo trdega dela povrnejo v obliki prijetnega občutka zadoščenja ob osebnem dosežku.

Že za naše počutje je torej dobro, da se ukvarjamo z več stvarmi, tudi če niso nujno neposredno povezane z našim študijem. Kaj pa če lahko ob tem tudi zaslužimo?

Izbrani aktualni natečaji za mlade, ki nam lahko prinesejo dodaten evro

Natečaj Tvoje Alpe! Tvoja ideja! Tvoja prihodnost! (orig. YOUR ALPS! YOUR FUTURE! YOUR IDEA!)

Mednarodni natečaj je namenjen vsem, ki jih veselijo Alpe in prihajajo iz ene od držav, skozi katere se to čudovito gorstvo razteza. Če vas zanima raziskovanje izzivov in priložnosti naših Alp ter predstavitev “pitch”-a pred mednarodno komisijo ter pridobite možnost izvedbe projekta do vrednosti 5.000 evrov (za prvo mesto), se prijavite individualno ali v skupini. Rok za oddajo prijave je 31. 10. 2018 do polnoči.

Študentski inovativni projekti za družbeno korist

Čedalje več natečajev spodbuja povezovanje študentov z gospodarstvom, zato tudi ta prinaša priložnost vključitve študentov v projekte, s katerimi lahko v realnem sektorju izvajajo dejavnosti, povezane s svojo študijsko smerjo. Na razpis se je potrebno prijaviti preko visokošolskega zavoda, zato najprej o možnostih prijave preverite na fakulteti, če le-ta še nima pripravljenega projekta za prijavo pa morda podate svoj predlog. Letošnji rok za prijavo je 7. 12. 2018, vse drug podrobnosti pa boste našli v Uradnem listu.

Vas zanima snemanje kratkih filmov in vas veseli tematika mobilnosti, trajnostnosti, poslovnih veščin, digitalizacije in pravic med mladimi v EU? Potem je to vaša priložnost, da pridobite 7.500 evrov sredstev ter profesionalno mentorstvo v okviru razpisa #EUandME. Le še pogumno pripravite potrebno gradivo in svojo vlogo oddajte do konca tega meseca.

Fotografski natečaj POGLED 2018, ki ga razpisuje Mladinski center Domžale

Za mlade do 29 let je kotizacija na natečaju brezplačna, zato le hitro preglejte svoje fotografske mojstrovine, ki bi lahko prepričale komisijo. Poskrbite še, da bodo fotografije ustrezale zahtevanemu formatu in tematiki ter svoje delo v ogled in izbor pošljite do 2. novembra 2018. Nagrada sicer ne pride v obliki denarja, ampak v obliki časti predstavitve fotografije na razstavi ter prejete diplome ali priznanja. Udeležba na razstavi pa bo morda priložnost za krepitev kroga poznanstev, ki vam kaj lahko odpre kakšna nova vrata do uspeha - in zaslužka.

Vir in več razpisov na: winfo.si

ความคิดเห็น


bottom of page