top of page

Avgusta nas čaka Ful Fest z bogatim programom

Pa ga bomo le dočakali - ful pomemben dogodek, ki bo prinesel brezplačne dnevne aktivnosti za vse okuse, poleg tega pa še super koncertna večera z zelo ugodno vstopnino. Zveni zanimivo, kajne? Zato le hitro skupaj preverimo, kaj se bo dogajalo zadnji avgustovski vikend.


Brezplačen program FUL FESTa


26. in 27. avgusta 2022 bo v atriju Celjskega mladinskega centra potekal peser program za vse, željne druženja, novih izzivov, gibanja in še česa. Organizatorji za najbolj nor festival na svetu obljubljamo spremljevalne aktivnosti. V petek, 26. 7. bo odprta Info Točka EUROPE DIRECT Savinjska, kjer boste lahko dobili odgovore na vprašanja o delovanju EU in preverili dogodke, ki jih organizirajo. Za tiste, ki se radi gibate, bo v petek na voljo joga in zorbing, za bolj umetniško navdahnjene pa poslikava obraza, ki bo potekala tudi v soboto, in graffiti art. Poleg tega si boste tekom dnevnega programa lahko ogledali tudi nastop Teku Snu.


Sobotno dogajanje bodo zaznamovale velike športne igre, prav tako bodo drug dan festivala potekale delavnice DJ, break dance in striparske delavnice. Še posebej bodo na svoj račun prišli ljubitelji starih stripov, saj bo tekom ful festivalske sobote potekal tudi sejem s to tematiko.


Ej, a veš, da FUL pravzaprav pomeni Festival Urbanih Legend? 😉

Na koncertna večera FUL FESTa z ugodnimi vstopnicami


Oba večera bo v atriju MCC potekalo tudi koncertno dogajanje. V petek se bomo lahko pozibavali ob ritmih Jet Black Diamonds, enih od najobetavnejših novincev leta, ki bodo odrske deske izmenjali s starimi znanci, ki imajo za sabo že kar nekaj kilometrine, Happy Ol’ McWeasel. Sobota pa bo namenjena ritmom hip-hopa. Prisluhnili bomo lahko Marku Jacobu Cavazzi oz. Vazz ter epskemu Emkeju z Muzičari. Če jih slučajno ne poznate, hitro zaženite aplikacijo za predvajanje glasbe in si privoščite “komad” ali dva. Zeloooo hitro boste ugotovili, zakaj nujno potrebujete vstopnice, da jih vidite še v živo. 😁


Vstopnice lahko kupite za petek (10 eur) in/ali soboto (12 eur). Ali pa jih celo dobite brezplačno za oba dneva v nagradni igri MCC skupaj s ful fajn paketkom.


Se vidimo kmalu, legende!

bottom of page