top of page

Božičkova tovarna daril je že odprla vrata!

En najbolj znanih prazničnih dobrodelnih projektov na Celjskem je Božičkova tovarna daril. Letos je že odprla svoja vrata, zato le hitro preverite, kako lahko sodelujete.V Božičkovi tovarni vaše donacije postanejo darila


Prav ta darila pa na božično jutro presenetijo in razveselijo marsikaterega otroka, katerega starši ali skrbniki si obdarovanja - vsaj v tej obliki - ne morejo privoščiti. Če želite prav vi narisati nasmešek na obraz, se lahko v projekt vključite kot donator. To lahko storite zasebno ali kot podjetje. Na spletnem mestu Božičkove tovarne so zbrani vsi naslovi otrok iz naše okolice, ki jih je letos potrebno obdarovati. Izberite si svojega (ali svoje) in nadaljujte z določanjem darilnih paketov.


Ali ste vedeli, da prav vsak obdarovanec prejme vsaj 5 stvari, izbranih med sladkarijami, šolskimi potrebščinami, ustvarjalnimi materiali, higienskimi pripomočki, družabno igro in knjigo? Najpomembneje je seveda to, da so paketi prilagojeni prejemnikom; njihovi starosti in spolu. Kako visoka bo vrednost podarjenega paketa, pa je odvisno od vas.


Sodelujte v Božičkovi tovarni daril kot prostovoljci


Če želite pri projektu Humanitarnega društva Enostavno pomagam sodelovati, a nimate dovolj sredstev za nakup darila otroku iz socialno ogrožene družine, obstajajo tudi drugi načini, da pripomorete h kakšnemu nasmešku na otroškem obrazu. Društvo namreč za projekt išče prostovoljce, ki bi pomagali pripravljati in zavijati darila. Če vas prostovoljstvo v tej obliki zanima, le hitro pišite na info@enostavnopomagam.eu ali pošljite zasebno sporočilo na FB stran društva.


No, če te tudi prostovoljstvo ne mika, pa lahko morda pripomoreš s tem, da širiš dober glas o projektu. Povabi prijatelje, sorodnike, morda celo sodelavce, da skupaj zberemo dovolj donacij za vseh 1400 otrok, ki jih je letos treba obdariti.


Comentarios


bottom of page