top of page

Tradicionalno študentsko lomljenje tišine v Celju

"Viva la alternativa" pravijo v Celju in še naprej spodbujajo alternativno glasbo in kulturo. Večno razprodani Break The Silence se že v trinajsti ediciji vrača v Celje. KŠOC ponovno pripravlja pravo metal, hardcore poslastico. Na preteklem BTS-ju so se nadstropje nad nami pritoževali, da so s sten padale ure. Kaj pa pripravljamo tokrat?

Splitting The Sky so pet članski metalcore band iz Maribora. Njihovi začetki segajo v leto 2012 in so že vse od začetka pod vplivom metala vseh koncev. Leta 2013 so začeli s komadom »Sence«. Sedaj pa se pripravljajo, da izdajo svoj prvi album "ATARAXIA".

Human Magnet Band se bo po izdaji svojega prvega albuma ‘A New Kind of Start’ ponovno predstavil domači publiki. Skupina se je v grobem formirala že leta 2012, iz razpadlih skupin Killing Option in Ferocious Mind. Opredeljeni so kot progresivni metal, a eksperimentirajo tudi z drugimi zvrstmi, skozi katere izražajo svojo filozofijo in kreativnost.

Mt. Blanc je mlada sludge/dark hardcore skupina iz Maribora. Z unikatno mešanico ambienta in hardcore poskušajo izraziti drugačen pogled na svet. So tik pred izdajo prvega albuma.

Rezerviraj si zadnji dan v marcu in moshpitaj v Celju!!! Podrobnosti dogodka: Break The Silence 13

Comments


bottom of page