top of page

Čakata nas še dva termina študentskega smučanja

Študentsko smučanje postaja že vsakoletna KŠOC tradicija. Mladi se namreč v času zimskih aktivnosti iz Celja odpravimo obiskat najboljša smučišča nabirat zabavna športno-družabna doživetja, ki jih nudijo bele strmine. Preverite, kam še gremo letos in se nam pridružite.

Vir slike: Pixabay

Ostala sta nam še dva vikenda študentskega smučanja, ki ga KŠOC-evci organiziramo že nekaj let. Ena bela sobota nas čaka že naslednji vikend, 22. februarja, tretja in zadnja pa mesec dni kasneje, 21. marca. Cena izleta, ki zajema celodnevno smučanje in prevoz lokalnega ponudnika, je za člane KŠOC kar nekaj evrov nižja, zato se splača, da poskrbite za svoje članstvo.

Obiskali bomo smučišči Bad Kleinkirchheim (22. 2. 2020) in Katschberg (21. 3. 2020)

Poznate kaj smučišča naše severne sosede? Saj ni čudno, da so avstrijski smučarji tako dobri, če pa imajo na voljo odlične bele strmine. Odlična novica pa je, da se po njih lahko spuščamo tudi “navadni smrtniki” oz. ljubitelji šviganja po progah.

Ne le edinstven razgled, tudi tradicija več kot 100 km urejenih smučarskih prog in 25 modernih žičnic, navdušujejo smučarske obiskovalce tega koroškega zimskega športnega središča, ujetega med alpskimi vršaci. Ta avstrijsko-koroški smučarski center bomo obiskali že naslednji vikend, 22. 2. 2020.

Le malo naprej po Avstrijski Koroški že pridemo do doline Katsch, nad katero se vzpenja drugo dobro znano smučišče Katschberg. Tega bomo obiskali v marcu, njegova posebnost pa je odlična zasneženost z naravnim snegom, saj se smučarske proge nahajajo med 1640 in 2220 m nad morjem. Na startne pozicije za spust vas lahko popelje 16 dvigal in izbirate med 70 progami.

Kaj za to, če je pri nas vse kopno! Le hitro skočimo na študentsko smučanje in užijmo pravo belo zimo!

Cene, dodatne informacije o kavciji in zavarovanju najdete na našem FB dogodku.

Comments


bottom of page