top of page

Celje OPEN air 2017 v številkah - ali zakaj danes ne smeš manjkati

Dočakali smo ga! Danes, 24. 6. 2017, zvečer na parkirišču pri Pišeku, bomo ponovili, ne, presegli ! žur vseh žurov mladih na Celjskem. Celje OPEN air nas in vas pričakuje v vsej svoji veličini, o kateri pričajo tudi številke …

Zakaj smo že rekli, da je nujno treba na Celje OPEN air? Aaaa, zato … Saj lahko “nabijamo” v nedogled in najdemo še več kot deset razlogov. In verjetno nam boste verjeli, saj dogodki, ki jih organiziramo v okviru KŠOC, vedno presežejo pričakovanja. Pa vendar smo se odločili, da prav danes, na dan dogodka, ko nekateri morda še vedno cincate, a bi šli al’ ne, predstavimo še konkretne številke. Ali pa morda cincajo vaši kolegi? Evo, sedaj imate orodje, da jih prepričate!

Celje OPEN air 2017 v številkah

Ko boste prebrali te številike, sploh ne boste podvomili, da danes enostavno morate biti na parkirišču pri Pišeku in z nami žurati, plesati, skakati, peti in se noro zabavati na Celje OPEN air.

1500+ prodanih kart.

Kupite jih lahko še danes, na dan dogodka, in sicer po ceni 15 evrov. Še vedno izreeedno ugodno za bogat program, ki nas čaka.

Več kot ​7.000 litrov piva in ​1.000 litrov žganja se hladi na varnem v pričakovanju najbolj pogumnih pivcev.​ Kdo si upa stavit, če nam bo uspelo izprazniti vse sode in steklenice? Ker če celjski študentje smo kaj vedno, smo pa žejni.

5649 kvadratnih metrov parkirišča,

ki so se samo za naš današnji Celje OPEN air spemenili v totalno party prizorišče. Bar Pišek na Lopati je že itak znan po super dogodkih in tudi tale ne bo nobena izjema!

7 ​odličnih skupin in glasbenih gostov

nas bo na krilih ubranega glasbenega performansa poneslo skozi noč ritmov in melodij, ki jih nosimo v naših srcih. Z nami bodo:

• S.A.R.S.,

• Tabu,

• Skupina Jackson,

• Rock Heroes,

• Radio Jam,

• DJ Josh Somen in

• MC Tadej Bricelj.

6 ur čistega žura od večernih do jutranjih ur!

Ne bomo omagali - dokazali bomo, da se mladi znamo imeti fajn in sproščeno uživati, se družiti, spoznavati, spletati nove vezi, prižgati kakšno poletno ljubezensko iskrico pa še marsikaj. ;)

1 LG tablica za srečnega nagrajenca.

Ja, to nagradno igro si pa le poglejte na FB strani KŠOC. Novo tablico LG G PAD 8.0 lahko dobite, če v komentar slike na povezavi objave prileptei fotografijo s svojo vstopnico za Celje OPEN air /SARS in TABU\ ali na kreativen način pokažete, kako pričakujete OPEN air. Žrebanje danes med dogodkom!

20 svežih stopinj celzija.

Ki jih bomo kar hitro dvignili na divjih 30+. A se strinjate?

100 % Celje OPEN air!

Se vidimo ob 20h pri parkirišču pri baru Pišek! Mi smo že čisto nestrpni, pa vi? ;)

Comments


bottom of page