top of page

Celje Open Air bo 15. 10. 2022

*Dogodek se premakne na 15. 10. 2022! Vstopnice so sedaj na voljo le še po enotni ceni 12 evrov za en večer.*Kje, kdaj?


Celje Open Air se ponovno vrača v Knežje mesto. Čeprav smo načrtovali, da se letos na največjem zabavnem festivalu pri nas dobimo na parkirišču Planeta Tuš že 16. in 17. 9. 2022, ko obeležujemo 20. rojstni dan Planeta Tuš Celje in 20. obletnico projekta Popstars, smo zaradi neugodnih vremenskih razmer dogodka združili in premaknili na 15. 10. 2022. Novo lokacijo še sporočimo!


Kdo?


Program dveh večerov neskončne zabave je tudi tematsko obarvan. Žurali bomo s Fehtarji, Ines Erbus in Rock Partyzani ter akterji projekta Popstars: Bepop, New Game Over, Sebastian in Janko z Radia Fantasy.


Kaj bo pa sedaj z vstopnicami?


Tistim, ki se boste za obisk dogodka odločili sedaj, so vstopnice na voljo po ceni 12 evrov za en večer - 15. 10. 2022.


Vsi kupci vstopnic, ki vam nov datum dogodka ne ustreza, lahko zahtevate vračilo kupinine preko spletnega obrazca entrio.si/refund do 25. 9. 2022. Vračilo lahko zahtevate IZKLJUČNO na tej povezavi, ne glede na to, ali ste vstopnice kupili online ali fizično na prodajnem mestu (vračilo denarja na prodajnem mestu ni mogoče).


Vse kupce dvodnevnih vstopnic, ki si želijo udeležiti dogodka na nov datum pa prosimo, da se nam javijo na info@entrio.si. Se vidimo!P.s. Na dogodek so vabljene polnoletne osebe, pa tudi mladoletne, če odgovornost zanje (skladno z zakonodajo) prevzamejo starši ali skrbniki.


Se vidimo!


Comments


bottom of page