top of page

Check-list za popolno silvestrovo v Bratislavi

Najdaljša noč v letu se neustavljivo približuje. Ste že pričeli pakirati? Če še niste ali pa ste, smo vam pripravili seznam reči za popolno silvestrovo, ki ga bomo doživeli skupaj v pravljični Bratislavi. Priporočamo, da ga dobro pregledate in naslednje dni izkoristite, da po potrebi svojo prtljago dopolnite in se prepričate, da niste pozabili niti enega pomembnega pripomočka.

Za silvestrovo s KŠOC ni dovolj, da izberete pravo obleko in frizuro, pravi žur bo naredilo vse kaj drugega. Mi smo za vas razmislili, kaj je tisto, kar lahko naš skupni izlet z zadnjim letošnjim večerom spremeni v češnjo na smetani. Pripravljeni na kljukanje seznama? V mislih, seveda, nikar ne pišite po svojem zaslonu! Tako. Sedaj pa šalo na stran in kar začnimo …

- 4 pare nogavic in spodnjic (poleg tistih, ki jih boste imeli na sebi) - punce, ne pozabite žab, fantje pa se lahko poslužite smučarskega perila; tudi Finci ga nosijo pa jih to ne dela nič manj možate ...

- 2 para hlač, vsaj 4 majice, 2 hoodi-ja ali puloverja ter topla obuvala, ki so dovolj udobna, da lahko v njih tudi dlje časa hodite.

- Copate ali natikače za po apartmaju - so bolj komot za po hotelski sobi pa še malo je hecno, če morate v bularjih, obutih na boso nogo, pritacati iz kopalnice ...

- Bundo, plašč ali drugo toplo ogrinjalo, kapo, šal in rokavice. Fino je, če ima vaše vrhnje oblačilo kakšen notranji žep za denar oz. dokumente, da česa ne izgubite.

- Toaletno torbico, ki vsebuje najmanj naslednje stvari: zobno ščetko, zobno pasto, milo, šampon, obliže, razkužilo, kremo za obnovo kože (bo pomagala tudi pri lišajih). Pa še kak "alkasetzer" za "after". Punce pa še kak tampon ali vložek. Za vsak slučaj.

- Robce ali kar celo rezervno rolo wc papirja.

- Telefon s polno baterijo in polnilec. Če ga nočete izprazniti s poslušanjem glasbe, morda posebej vzamete še predvajalnik. Pa tudi fotoaparat, ki ga ni škoda, če le dela boljše posnetke kot vaša mobilna aplikacija. Preden greste od doma, zemljevid centra Bratislave prenesite “offline”, da se boste v njem lahko znašli tudi brez intenetne povezave.

- Svojo žurersko opravo za najdaljšo noč, seveda! Premislite, če bose silvestrovo preživeli na ulici ali v diskoteki. Če prvo, potem se oblecite čim bolj toplo, če drugo, pa pod svoje najtoplejše zgornje oblačilo navlecite čim manj slojev, za plašč ali bundo pa si najamite garderobo. Punce, torbica naj bo dovolj majhna, da jo lahko date pod roko, obenem pa naj ima tudi pas, da si jo lahko poveznete čez glavo. Seveda bi bilo najbolje, če bi lahko vse najnujnejše zadeve lahko spravili kar v žepe, a vedno to ne gre - kajne? ;)

- Najboljšega frenda / frendico, fanta / punco, brata / sestro … ali pa kar celo družbo! Glejte le, da se vsi prijavite!

- Malico, suh prigrizek, ki se ne pokvari zlepa, vodo ali drugo brezalkoholno pijačo in kakšno bolj zanimivo stekleničko, s katero boste počastili svoje najdražje.

Smo kaj pozabili? Javite nam in dodali bomo! Sedaj pa hitro preverite torbo - tudi mi bomo sigurno imeli vse potrebno za noro novoletno bratislavsko doživetje. (Več o silvestrovanju s KŠOC.)

Se vidimo! :)

Comments


bottom of page