top of page

Člani KŠOC na Celje OPEN air za samo 5 evrov!

Najtežje pričakovan dogodek v Celju se bliskovito bliža, z enako naglico pa pojenjajo tudi vstopnice. Za člane KŠOC jih še vedno pridno šparamo po zelo ugodni ceni. Si si že priskrbel/a svojo?

Odštevamo dneve do 24. Junija 2017, ko nas čaka najbolj nora noč na Celjskem - Celje OPEN Air. Na peščenem parkirišču pri baru Pišek nam bodo igrali mnogi znani bendi, kot glavni skupini pa bosta nastopili Tabu in S.A.R.S.

Cene kart rastejo, a ne za člane KŠOC!

Se spomnite tistih early bird vstopnic po 5 evrov? Mi tudi komaj, saj so hitro izpuhtele. Še vedno so na voljo vstopnice po predprodajni ceni 9 evrov. Ko poidejo še te, boste pred koncertom karte lahko kupili za 12 evrov, na dan dogodka pa po 15.

Razen člani KŠOC - vse študente s statusom iz Celjske občine, ki ste vpisani v naš klub, namreč počastimo z več kot polovico vrednosti polne karte za Celje OPEN Air in vam vstop še vedno omogočamo po prvi promocijski ceni 5 evrov. Kupite jih lahko le na sedežu kluba na Mariborski (objekt MCC) v pisarni KŠOC med uradnimi urami. Vsak član lahko kupi 1 karto, le tako lahko poskrbimo, da karto dobi kar največ študentov. Imamo le omejeno število kart, ko poidejo je priložnost za vedno izgubljena :D No ali pa vsaj do leta 2018.

Še nisi član? Bomo pa zrihtali vse naenkrat!

Če izpolnjuješ pogoje, da postaneš član KŠOC (status študenta in stalno prebivališče v UE Celje) in tako dobiš karto za OPEN air po promocijski ceni, pridi v času uradnih ur na naš sedež na Mariborski cesti 2 in se nam pridruži. Potebuješ le potrdilo o vpisu, izjavo pa ti sprintamo kar mi in še kak kuli najdemo, da jo lahko izpolniš. Če na “šalterju” naletiš na pravo osebo, pa izveš še najnovejšo celjsko študentsko čenčo ali kak res hud vic.

Skromno naj še pripomnimo, da smo na KŠOC res prave face in ti kot članu ne postrežemo le s prijaznim nasmehom in enostavnim vpisom, ampak zate celo študijsko leto lovimo priložnosti za popuste tako pri kavi v bližnji kavarni ali vstopnici v mestni kino kot tudi pri drugih dogodkih in dogajanjih v našem domačem kraju. Kdaj se torej vidimo?

P.s. Člane KŠOC na Celje OPEN Air poleg res ugodne cene karte čaka še posebno presenečenje.Velja za vse, tudi tiste, ki ste se včlanili prejšnje leto, a letos še niste prinesli potrdila o vpisu.

Tudi vsi ostali si še vedno lahko zagotovite najugodnejše predprodajne vstopnice na prodajnih mestih Eventim in na spletu: https://goo.gl/NCepyr

Comments


bottom of page