top of page

Člani KŠOC ugodneje na Urbanega gladiatorja

En večjih celjskih športnih dogodkov, namenjen vsem starostim in družbenim skupinam, vabi, da se ga udeležite. Člani kluba KŠOC lahko koristite tudi 15 % popusta na štartnino.

Vir slike: Urbani Gladiator (fatburn.si)


Teambuilding, adrenalin ali šport? Kar vse naenkrat!


Dosti ekip je že prijavljenih na letošnjega Urbanega gladiatorja - je tudi tvoja med njimi? Če še ni, imaš še nekaj dni časa, da vas vse skupaj prijaviš in in se skupaj podate urbano-športnim izzivom naproti. Ali pa se ga udeležiš sam/-a, če ti bolj “paše”, da športaš v svojem lastnem tempu. Sicer organizatorji dogodka poudarjajo, da se veliko ekip prijavi, da utrdijo medsebojne vezi in preizkusijo svoj timski duh, a vendar bolj raznolike možnosti težko najdeš še pri kakšni drugi športni prireditvi.


Prijavnina na osebo znaša 25 evrov, če ste člani našega študentskega kluba, pa lahko izkoristite 15-odstotni popust in nekaj prihranite. Kaj vse vključuje prijavnina in kako izpolniti prijavnico, najbolje, da preveriš kar na uradni strani dogodka.


Kdaj in kaj bomo torej počeli?


Skakali bomo čez ogenj, plazili se bomo pod bodečo žico, metali sulice, hodili na hoduljah, prevračali gume, se plazili po blatu in tudi na druge domiselne načine preizkušali svojo telesno, psihološko in timsko pripravljenost na adrenalinske izzive. Dogodek bo potekal v nedeljo, 4. julija od 8. ure zjutraj do poznega popoldneva, ko se bodo zaključili žrebi glavnih nagrad za udeležence na vseh trasah.


Za vsakega se bo našlo nekaj


Različno pripravljeni udeleženci imajo različne možnosti tras: vse od preprostejše kratke, preko srednje, do t. i. “pro” trase, ki že po imenu sodeč pomeni najzahtevnejšo kombinacijo urbanogladiatorskih izzivov. Pri tem pa organizatorji poudarjajo, da na prvem mestu ne bo brzina, temveč sodelovanje in povezovanje udeležencev v športnem druženju.


Comments


bottom of page