top of page

Dogodki nas čakajo tudi v avgustu

Ali mi že nestrpno čakamo dogodke? Če si dvignil/-a roko tudi ti, si le oglej, kje se nam lahko pridružiš! Huda žurka, Taborniki za 3 dni in Knežja tržnica gina so dogodki, ki smo jih za vas pripravili ta mesec.

Vir slike: Unsplash


Kokosy nam bodo igrali na koncu naše HUDE ŽURKE,

ki jo organiziramo skupaj z Ba kanalom in MCC. Dogodek bo potekal na že znanem prizorišču Celjskega mladinskega centra s kavarno, na njem pa se bodo poleg koncerta zvrstile številne zanimive aktivnosti, nas čaka v soboto, 7. 8. 2021, ob 16h.


Menjalnica oblačil je prva postaja na vlaku v družabno-zabavno sobotno popoldne. Sledil bo Beer-pong, na katerem si lahko prislužiš pravi pokal. Vmes se bomo napolnili z energijo d’Golaža in v velikem slogu pričakali koncert skupine KOKOSY, katerega začetek načrtujemo ob 20. uri.


Odpravi se na tridnevno taborjenje

je med nami sploh kak ljubitelj bivanja v naravi (in z njo), ki se ne bi odzval vabilu pravih tabornikov iz Roda II. grupe odredov iz Celja? Se nam je zdelo, da ne. Odličen program, ki bo potekal od 9. do 11. avgusta 2021 in vključuje streljanje z lokom, spust s kanuji, petje ob tabornem ognju s spremstvom kitare in seveda obvezno spanje v šotorih, bo poskrbel za več-dimenzionalno taborniško izkušnjo.


Pa še to! Mi svojim članom častimo pol cene, čeprav je tudi polna čisto prijazna študentskemu žepu - znaša le 30 evrov (za člane kluba KŠOC torej 15 evrov). Pridružite se lahko polnoletni študentje, ki se prijavite, ob prijavi pa izveste tudi vse ostale vse podrobnosti pristnega taborniškega druženja.


Knežja tržnica Gina za zdaj še ovita v tančico skrivnosti,

a vendar je datum že znan! Dobili se bomo v petek, 27. 8. 2021, od 15. ure naprej na naši Mestni tržnici. Več informacij vam zaupamo kmalu, do takrat pa nas pridno spremljajte tukaj in na naši FB strani, saj redno objavljamo vse pomembne “apdejte” o dogajanju za mlade na Celjskem.


O pogojih za udeležbo in drugih informacijah za vsakega preverite še FB strani dogodkov: HUDA ŽURKA s Kokosy | Ba kanal Taborniki za 3 dni Knežja tržnica gina

P.s.: Še en cukrček, ki ga ne smemo pozabiti!

Ali ste vedeli, da vam lahko “zrihtamo” popust tudi za dogodke programa X-Music: Urbana doživetja, ki bo potekal v atriju Celjskega sejma? Le preveri, kdo vse pride v naše knežje mesto, se prijavi za subvencijo vstopnice, ki smo jo uredili za naše člane ali pa si kakšno priigraj kar brezplačno! Ja, seveda, za slednje nas moraš spremljati na FB. 😉Comentarios


bottom of page