top of page

Fiksno ŠTUDENT: Tvoj izvod že čaka nate!

Fiksno ŠTUDENT je publikacija, ki jo za vse celjske - pa tudi druge študente - pripravljamo ob vstopu v novo študijsko leto. Tudi letos smo pripravili zanimive in informativno bogate prispevke, po novem pa svojo publikacijo objavili tudi v bolj trajnostni spletni obliki. Preverite!

Tokrat si v naši informativni brošuri Fiksno ŠTUDENT preberite…

Uvodnik brucke Jane nas popelje nazaj v poletne mesece, ko so bodoči študenti še stiskali pesti in fige za uspešen zaključek srednje šole ter vpis naprej. Študijska leta so tu! Izkoristimo jih, pravi Jana. In dodaja, naj uživamo.

Kot zrcalen pogled na študij je kolumno z naslovom “Študentski čas = čas za ustvarjalnost” tokrat prispevala bivša študentka. Meni podobno kot prva - treba je izkoristiti študentska leta, ustvarjati in se imeti fajn.

Kako pa je kaj zdrava prehrana študentov? “Zdrava prehrana je v veliki meri še vedno stvar nas samih,” pravi članek na temo hrane, ki jo uživamo študentje. Kaj nam torej pripada za subvencijo in kako poskrbimo, da bo to tudi najbolje, kar lahko damo svojemu telesu in umu?

Seveda vas vmes pozovemo, da izkoristite Ugodnosti KŠOC, tako da postanete naši člani. :)

Na kratko smo predstavili tudi, kaj se je do sedaj dogajalo z ZUPŠ - novim zakonom, ki nam obeta urejene študentske pravice.

Pa tudi članek o projektu Celje FOKUS, o katerem je prispevek za Fiksno ŠTUDENT pripravila kar ekipa, ki ga izvaja, je dobil svoj prostor. Kako da ne, saj je ravno letos obeležil jubilejno - že kar deseto - obletnico.

Da bo študetnsko življenje res dobro, pa nismo pozabili na zdravje, niti na doživetja. Prvo opisuje prispevek o pravicah do zdravstvene oskrbe za študente, ki smo ga naslovili preprosto: “Študent, kako pa kaj zdravje?” Pri doživetjih pa smo se osredotočili na 10 priložnosti za potovanje v času študija, ki jih kot študenti lahko izkoristimo ...

Preverite lahko še ponudnike subvencionirane prehrane v Celju in si rezervirate datum 18. 11. 2017, ko bomo imeli v klubu Mansion Celjsko brucovanje, na katerega vas seveda vse vabimo!

Prelistajte svoj izvod Fiksno ŠTUDENT 2017/18.

Kommentarer


bottom of page