top of page

Izpolni anketo in prispevaj h kakovosti študija

Kakovost študija je pomembna vrednota, h kateri moramo stemeti vsi od snovalcev do izvajalcev in udeležencev izobraževalnega sistema. Študenti lahko največ naredimo z aktivno participacijo, to pa nam študijsko okolje najprej mora omogočiti.

Vir slike: Unsplash


Že poznate projekt DECAP – HE?


ŠOS, Alma Mater Europaea – ECM, Gospodarska zbornica Slovenije, Pedagoški inštitutut in Norveški Kristiania University College skupaj izvajajo projekt z naslovom “Oblikovanje za povečano kompetentnost skozi aktivno participacijo v visokem šolstvu” oz. v angleščini “Designing for Enhanced Competence through Active Participation in Higher Education”. Namenjen je izboljšanju kakovosti ter posledično učinkovitosti izobraževanja, pa tudi prilagoditve študija sodobnim študentom. Projekt financira Norveški finančni mehanizem Norvay Grants in Služba Vlade Republike Slovenije za razvoj in Evropsko kohezijsko politiko. (Več.)


Izpolni anketo o sodelovanju v študijskem procesu!


Izvajalci projekta so za vse študente pripravili kratko anketo o sodelovanju v študijskem procesu, v kateri študente tudi povprašajo po njihovem mnenju o izbranem študijskem programu. Kaj je tisto, kar vas pritegne k sodelovanju? Je to kakovost znanja predavatelja ali predavateljice? Tema, ki jo obravnavate? Ali morda kaj drugega? Kako se počutite v študijskem procesu? Se vam zdi, da je vaše mnenje upoštevano? Kaj pa menite o tem, kateri pristopi profesorjev/profesoric najbolj pritegnejo študente k sodelovanju? Svoje mnenje v obliki izbirnih odgovorov na vsa ta in še nekatera druga vprašanja lahko oddate v anketi.


P.s. Za dodatno spodbudo k izpolnjevanju res kratke ankete ŠOS obljublja, da se bodo izvajalci projekta tudi oddolžili v obliki nagrad za izžrebane sodelujoče. Če izpolnite anketo, lahko prav vi postanete srečnež, ki bo prejel iPad Mini z Apple Pencil, iPhone SE, Apple AirPods, ali še 30 drugih praktičnih nagrad!


Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page