top of page

Kaj o meni pove šport, s katerim se ukvarjam?

Gibanje je pomembno! Pa tudi če gre le za redne sprehode v naravi ali skupinsko rekreacijo. Si kdaj pomislil(-a), da šport, s katerim se ukvarjaš, lahko marsikaj pove o tebi? Oglej si, kaj smo našli o posameznih tipih športnikov in preveri, če smo zadeli tudi pri tebi ...

Nogomet

Nogometaši naj bi bili odlično organizirani in naj bi se znali hitro obrniti. Držijo se rokov in svoje delo raje opravijo kak dan prej kot prepozno.

Kolesarjenje

Za kolesarje pravijo, da so sproščeni in mirni in najmanj dovzetni za depresijo in stres. Poleg tega bi naj bili tudi materialisti.

Košarka

Košarkašem je pomembno mnenje drugih o njih, zato se dostikrat znajdejo v podrejeni situaciji iz gole želje, da bi ugajali. Radi imajo pozornost in ne prenesejo, da jih kdo ne mara.

Tenis

Tenisačem pripisujejo agresijo in nagnjenje k dominantosti. So zelo samostojni in samozavestni ter radi povedo kaj o sebi. Kompromisi niso njihova močna stran.

Hoja

Sprehajalci so ljudje, ki se najbolje počutijo, ko so sami in ne marajo biti v središču pozornosti. So tudi dobrodelni in najmanj materialistični od vseh športnikov.

Golf

Golfisti imajo razlog za vse, kar počnejo. So zelo inteligentni in skrbni.

Odbojka

O odbojkarjih pravijo, da so popolni timski igralci. Hitro prepoznajo prednosti svojih sodelavcev in zato običajno uspešno vodijo time ter razdeljujejo naloge. Težko pa jim je biti sami in se radi obkrožajo s svojo družino ter prijatelji.

Tek

Tekači so ekstrovertiranci, ki obožujejo pozornost. Večino časa poslušajo živahno in glasno glasbo.

Plavanje

Plavalci so znani kot najboljši ljubimci. Podobno kot sprehajalci, radi delijo z drugimi. So eni najsrečnejših športnikov in obožujejo red ter čistočo.

Surfanje

Surferji tako sami vejo, zakaj se ukvarjajo s tem zelo markantnim športom. Čeprav so na valovih tekmovalni, so na kopnem “u easy” ljudje, ki radi uživajo v sončnem dnevu in življenju na splošno.

Kaj praviš? Je res? :)

Vira:

Comments


bottom of page