top of page

Kateri dogodki se nam obetajo v naslednjih tednih?

Počasi zaključujemo vadbene urice iGRAfit, še vedno pridno nabiramo znanje španščine in kmalu se bomo lahko srečali tudi v živo na knežji tržnici piva. Obeti za odličen zaključek študijskega leta in vstop v izpitno obdobje so odlični. Preverite, kako jih izkoristiti.


Študentska Zoom vadba se zaključuje


Le še en termin imaš, da se pridružiš našemu online druženju ob športni aktivnosti, ki jo je vaditeljica Urška oblikovala posebej za nas, študente. V enem terminu morda ne dobiš postave za na morje, bo pa sigurno dober navdih za nadaljnje vzdrževanje psihofizične kondicije. Vadbe potekajo že od januarja, v petek, 28. 5. 2021 pa nas čaka zadnja ura. Več preveri na FB.


Yo hablo español! Ali pa če ne in mogoče bi?


Če ste se pravočasno priključili, potem že veste, da sta v polnem teku začetni in nadaljevalni tečaj španščine, ki potekata preko aplikacije ZOOM. Oba smo začeli že v sredini aprila, članom KŠOC pa smo uredili tudi nekaj popusta. Vse skupaj je še vedno v teku, več o tem, kako smo se dogodka lotili z BrihtaLab-om, pa še vedno lahko preverite na našem FB dogodku, kjer objavljamo tudi ostale izobraževalne priložnosti za vse zainteresirane.


Knežja tržnica piva


Saj ne moremo verjeti, da vse kaže, da se bomo letos lahko dobili tudi zunaj na knežji tržnici piva! Za zdaj vam zaupamo le čas in kraj. Vidimo se torej 5. 6. 2021 od 15. ure na celjski mestni tržnici. Več informacij vam zaupamo kmalu, vi pa v tem času držite pesti, da nam ukrepi ponovno ne spremenijo načrtov.Mi se še vedno ne damo! Če se ne bomo mogli srečevati v živo, bomo še naprej skrbeli za online dogodke, v vsakem primeru pa omogočili čim več dogajanja v obliki zabave, izobraževanja in športa za vse Celjane, predvsem pa mlade in mlade po srcu.


Comments


bottom of page