top of page

Končno spet dogodki v živo!

Šport, glasba, kultura. Dogodki so tukaj. In to tisti, tapravi. Čeprav pod t. i. ‘PTC’ pogoji, je že samo dejstvo, da sploh so, ena bolj veselih novic v zadnjem času. Končno bomo lahko kakšno rekli v živo, se skupaj nasmejali, razvedrili, športali, peli, poslušali odlično glasbo in se ob njej pozibavali.

Vir slike: Unsplash


Ja, končno smo dočakali tudi prave dogodke! Komaj verjamemo, da je res, ampak poleg izjemno uspešne Knežje tržnice piva, ki je že za nami in katerega slike si že lahko ogledate, imamo za vas v tem mesecu in začetku naslednjega že pripravljene tri nove dogodke.


Gremo igrat košarko na turnir trojk v Vojniku


V športni dvorani Vojnik se bo v nedeljo, 20. Junija 2021, ob 15:00 pričel turnir trojk 3x3. Udeleženci se morajo prijaviti, prijavnina pa znaša 20 evrov na ekipo in se poravna eno uro pred začetkom turnirja. Člani KŠOC imamo popust, zato naša kotizacija znaša le 15 evrov na ekipo. Pa še to; če se želite turnirja udeležiti, a nimate imeli izpolnjenih PCT pogojev, se boste lahko testirali kar na lokaciji, in to brezplačno! Ovir torej ni, več o dogodku pa preverite tudi na FB.


Kavarniški "OPEN MIC" večeri so nazaj


No, pa jih imamo nazaj. In to v živo. Naši pevski večeri, v katerih se lahko predstavijo mladi pevci in pevke, so po dolgi pavzi končno nazaj. Kako že potekajo? Vsak drugi četrtek ob 20h v MCC. Naslednji se bo zgodil že v tem tednu, 17. 6. 2021. Več o dogodku.


Pred nami je tudi prvi koncert na prostem SOUND OF EUROPE: Koala Voice in Lumberjack


Se vam posluša dobro glasbo nekje, kjer se boste res lahko sprostili in zadihali v prijetni družbi? Potem vas 2. julija 2021 ob 19. uri vabimo na Muzejski trg. Tam bomo namreč v sodelovanju z Informacijsko točka EUROPE DIRECT Savinjska in Celjskim mladinskim centrom organizirali čisto pravi koncert na prostem SOUND OF EUROPE, na katerem bodo nastopili Koala Voice in Lumberjack. Zakaj priti že ob 19h, če pa bo glasbeni del programa na vrsti ob 21h? Le preverite in si zabeležite dogodek v koledar.


Za nadaljnje dogajanje nas še naprej spremljajte tukaj in na naši FB strani.

Comments


bottom of page