top of page

Kreativni inkubator z MCC in Radiem Fantasy

Mladi Celjani in Celjanke ste zopet vabljeni v štiri-dnevni kreativni inkubator v Celjski mladinski Center. Katere zanimive predstavitve si bomo lahko ogledali letos?


Sedaj že tradicionalni kreativni inkubator, ki vsako leto poteka na pobudo V.S. Styling oz. Vladimire Skale, ki jo dobro poznamo z Radia Fantasy, v sodelovanju z EUROPE DIRECT Savinjska in Celjskim mladinskim centrom vabi mlade, da spoznajo Nove dimenzije sveta - bivanja. Štiridnevni dogodek bo potekal v dopoldanskih urah in bo vsak dan pokril tri različna področja priložnosti za mlade, ki jih lahko izkoristite.


Program kreativnega inkubatorja 2023


28. 8. 2023, 9:00-11:45

Ponedeljek bo od devete ure zjutraj zvrstil svetovalca župana Alena Obreza, ki bo predstavil priložnosti družbenih omrežij in zasnove kreativnih vsebin, Jožeta Geršaka, ki bo v imenu MORS predstavil vojsko kot priložnost za delo in Katjo Kolenc, ki bo kot programov, mednarodne koordinacije in projektov, predstavila program EUROPE DIRECT v Sloveniji.


29. 8. 2023, 9:00-11:45

V torek bomo lahko prisluhnili Maticu Holobarju na temo prihodnosti z umetno inteligenco, sledili bodo Mateja Zorko pavšar, Alen Pavšar in Ali Ogrizek kot sodelavci pri celovečernem mladinskem filmu Šepet metulja, zadnji pa bo naš predsednik Tim Koželj, ki bo osvetlil vlogo mladih za boljšo prihodnost.


30. 8. 2023, 9:00-11:45

Sredo bomo pričeli s temo prehrane, ki jo bo odprla magistrica nutricionistike Ajda Strnad. Sledila bo Daša Kovačič, plastična kirurginja klinike OMNIA, ki bo predavala o zmotah o idealnem izgledu. Na koncu pa bo direktorica Inkubatorja Savinjske regije Celje Saša Lavrič predstavila, kako ideje postanejo velik posel.


31. 8. 2023, 9:00-11:45

Zadnji dan bo odprla Senta Jevšenak z INFO TOČKE Celjskega mladinskega centra. Povedala nam bo, kako do informacij in kje se informiramo. Ravnatelj SŠGT Celje Iztok Leskovar bo predstavil poklice prihodnosti, Bojana Stopinšek, direktorica RASR pa bo za njim pojasnila, kaj pomeni socialno podjetništvo in zakaj je to znanje z a prihodnost.


Poleg predavanj bomo vsak dan imeli tudi dopoldanski odmor ter od 11.45 do 12.30 dodaten čas za druženje in izmenjavo mnenj. Se vidimo na kreativnem inkubatorju!


Comments


bottom of page