top of page

KŠOC vabi na dogodke v aprilu

Aprila planiramo kar nekaj dogodkov za vse okuse in interese. Čakajo nas vse od informativno-izobraževalnih do glasbenih in drugih prostočasnih tem. Preverite, kdaj se bo kaj dogajalo in kako se lahko aprilskih dogodkov udeležite tudi vi!

Vir slike: Unsplash


FIFA 22 za najboljše igralce v petek, 15. 4. 2022, ob 18. uri


V prostorih KŠOC se dobimo najboljši virtualni nogometni strategi, da se pomerimo v turnirju. Prijateljsko druženje ob FIFI 22, prigrizku in osvežitvi bomo okronali s praktičnimi nagradami za najboljšega udeleženca. Se vidimo!


Mladi v očeh delodajalcev v torek, 19. 4. 2022, ob 17. uri


Kako na mlade talente gledajo delodajalci? Kaj pri njih iščejo in cenijo? Kakšen pogled pa imajo na to strokovnjaki kadroviki? Če te zanima, se pridruži dogodku v okviru projekta IZOPOP 2022, ki se letos osredotoča na gradnjo kariere študentov kot bodočih iskalcev zaposlitve. Pridruži se live Facebook dogodku in si zabeleži namige za uspeh na razgovoru pri bodočem delodajalcu.


Talenti, ki rastejo v študentskih klubih v četrtek, 21. 4. 2022, ob 17. uri


Še en “pretočni” dogodek v okviru projekta IZOPOP 2022 se bo zgodil le dva dni za prvim in se bo osredotočil na prednosti dela v študentskem klubu. Mladi in uspešni posamezniki, ki so v preteklosti nabirali svoje izkušnje v študentskih klubih, bodo zaposlovalcem in širši javnosti predstavili kompetence, ki so jih tam pridobili. Tudi tebe zanima prednost sodelovanja v študentskem klubu, ki te lahko dobro opremijo tako za življenje kot za kariero? Pridruži se nam preko prenosa Live na Facebooku.


Kavarniški "OPEN MIC" večer v četrtek, 21. 4. 2022, ob 20. uri


Tretji četrtek v aprilu je rezerviran za glasbeno druženje. Čeprav so se večeri “odprtega mikrofona”, ki jih organizira Vocal BK Studio v sodelovanju s KŠOC in MCC, preselili na splet, pa so še vedno odprti za vse zainteresirane. Informacije dobite na info@vocalbkstudio.com, povezava, preko katere se ga udeležite, pa bo objavljena na dan dogodka.


Večer biljarda v petek, 29. 4. 2022, ob 19. uri


V Biljard klubu Celje bomo že drugič organizirali amaterski turnir biljarda za študente. Pridružite se nam popolnoma brezplačno z obvezno informativno prijavo, ob prihodu pa vas bo pričakoval tudi kozarček dobrodošlice. Za najboljše tri imamo pripravljene praktične nagrade, vsi udeleženci pa se bodo sigurno naužili igre, saj bosta med igrami biljarda potekala tudi turnir pikada in ruskega biljarda.


Hej, imaš idejo za dogodek tudi ti? Pošlji jo nam na info@ksoc.si in soustvarjaj dogajanje za mlade v Celju!


Comentarios


bottom of page