top of page

Na X-Music koncerte s subvencionirano vstopnico!

Člani Kluba študentov Občine Celje lahko pridobite subvencijo za nakup vstopnic za koncerte X-Music: Urbana doživetja v Celju. Še ne veste, kdo vse bo nastopal v okviru največje povezane koncertne turneje pri nas? Potem pa hitro preberite naš prispevek in se prijavite za svojo subvencijo.

Postojanke povezane turneje Restart tour v Celju


Od napovedanih koncertov, ki so predvideni za naše knežje mesto, smo prvega že doživeli v petek, 7. avgusta, ko je z nami bil Luka Basi. Takrat smo vam poleg subvencije štiri karte podelili še v nagradni igri.


Prvemu sledijo še štirje koncertni spektakli, za katere članom KŠOC ponujamo subvencionirane vstopnice. Subvencija znaša 10 evrov, ki se odštejejo od cene karte.


Vsi koncerti bodo potekali v atriju Celjskega sejma.


Kako do subvencije za vstopnice?


Za svojo subvencionirano vstopnico morate najprej biti člani kluba KŠOC. Če še niste, prevertite in se včlanite že pred nakupom subvencionirane vstopnice za enega od dogodkov Restart tour. Lahko pa se včlanite tudi ob sami prijavi za subvencijo. Priložiti morate le kopijo svojega potrdila o šolanju za študijsko leto 2020/2021 ali 2021/2022.


Dobro je vedeti tudi …


Če bi se zaradi okužbe s koronavirusom ne mogli udeležiti dogodka, za katerega ste že kupili karto, vam organizator skladno s konceptom varnega druženja omogoča vračilo denarja.Comments


bottom of page