top of page

Nauči se učinkovitega poslovnega mreženja

Poslovno mreženje nima smisla, če se ga ne lotimo na pravi način. Kako, boste spoznali na brezplačni delavnici, ki vam bo pomagala odkleniti vrata do učinkovitega poslovnega mreženja.

Vir slike: Unsplash


Inkubator Savinjske regije vas vabi, da se pridružite delavnici eksperta za mreženje Boška Praštala. V nizu treh dogodkov s krovnim imenom Korak naprej 2024 je delavnica Poslovno mreženje, ki prinaša rezultate, prva na sporedu v torek, 23. januarja 2024, z začetkom ob 9. uri. Triurna delavnica bo vsem zainteresiranim prinesla pomembne informacije o uspešnem mreženju in grajenju odnosov, ki lahko pomagajo pri povečanju vplivnosti in uspešnosti posameznika v poslovnem in zasebnem življenju.


Mreženje je kot ljubezen


Blog objava na spletnem mestu avtorja in predavatelja Praštala pravi: “Pri mreženju ni nič drugače kot pri iskanju ljubezni oziroma življenjskega partnerja.” Na poslovnem dogodku, ki je namenjen navezovanju kakovostnih stikov, s katerimi bi si lahko v prihodnosti pomagali, je podobno kot pri izbiri pravega “wing-mana”, ko si želimo končno spoznati tisto pravo osebo, ki jo skrivaj opazujemo že nekaj časa. Najti zaupanja vrednega človeka, ki nam bo pomagal pravilno zatopati naše interese in nas priporočiti naprej, je vredno veliko več kot si morda ta trenutek mislimo. Zato se je na mreženje potrebno dobro pripraviti.


Vprašanja, kot je: “Kaj je cilj našega mreženja?” nam lahko pomagajo postaviti strategijo in sistem, s katerim bomo od svojega obiska dogodka za navezovanje poslovnih stikov imeli več učinka. Ob tem, kaj želimo sami, je dobro premisliti tudi, kaj želijo oziroma kako lahko mi pomagamo drugim, ki se bodo dogodka udeležili ter kakšne vire lahko uporabimo za svoje udejstvovanje na trgu.


Delavnica mreženja v Inkubatorju Savinjske regije


Da bi zgradili odnose, ki nam bodo pomagali do posla, si ustvarili dobro ime in kredibilnosti v poslovnih krogih, je dobro upoštevati vse zgoraj našteto. Še bolje pa je, če lahko najbolj pomembne informacije in znanja prejmemo od strokovnjaka v triurni delavnici.


Inkubator Savinjske regije zato vabi, da se torek, 23. 1. 2024, brezplačno udeležite delavnice. Bistveno je le, da se zaradi omejitve mest prijavite preko e-pošte: info@inkubatorsr.si (z navedbo dogodka, ki ga želite obiskati).

留言


bottom of page