top of page

Ne spreglejte naših dogodkov!

Bliža se noč čarovnic, ki bo perfektna priložnost za najmlajše in družine, v novembru pa sledijo tudi glasbeni dogodki, ki jih bomo za vas izvedli skupaj z drugimi organizacijami iz naše občine. Ste pripravljeni na zabavo za vse starosti? Mi smo!


Rajanje za Noč čarovnic, MCC, 31. 10. ob 10h


Noč čarovnic za naše najmlajše in za cele družine bomo v MCC-ju praznovali kar čez dan. Med deseto dopoldan do enih popoldan bomo skupaj doživeli vznemirljive čarovniške vragolije, zanimive delavnice in številna presenečenja! Vključena je seveda tudi predstava. Za otroke od 18. leta je vstopnina 2 evra, za starejše pa 4. Vstopnice kupite kar na dan dogodka. Več o dogodku.


Ba kanal predstavlja Reverie in KiKi, MCC, 4. 11. ob 20h


Glasbeni sladokusci boste na svoj račun prišli na predzadnjem letošnjem Ba kanalu. Dvaindvajset let mlada kantavtorica KiKi bo navdušila s svojim skladbami, ki jih bo predstavila s kitaristom Jakom Florjančičem, backvokalistkami Niko Trdin, Evo Ano Zudič in Galo Pregel ter glasbeno gostjo Nino Slavec. Sledila bo še ena glasbena zasedba z avtorskim naborom. Štirje vrhunski jazzovci z imenom Reverie vas bodo odpeljali v svet ritmov jazza s pridihi balkana, impresionizma in funka. Preverite več.


Kavarniški open MIC, MCC, 16. 11. Ob 19h


Četrtki so namenjeni preigravanju pesmi iz vseh virov in nastopom željnih publike. Novo glasbeno šolsko leto smo pričeli že oktobra, nadaljuje pa se vsak mesec. Tudi tokrat bodo nastopajočim na voljo mikrofon, klavir (pianist) ter akustična kitara. Preberite si še več in se pridružite. Vstop je prost!

コメント


bottom of page