top of page

Nova lokacija in datum za Celje Open Air

Vidimo se v soboto, 15. oktobra 2022, v Dvorani Golovec Celje. Žur z izjemno zasedbo nastopajočih je takorekoč za vogalom. Preveri več in se nam pridruži!

Največji dogodek na Celjskem smo morali zaradi slabega septembrskega vremena premakniti na kasnejši datum. Ampak nič za to; sedaj smo oba večera združili v enega in zagotovili streho, da nam nič več ne more preprečiti izvedbe!


Podrobnosti dogodka

  • Dan: 15. 10. 2022

  • Ura: od 20:00

  • Kraj: Dvorana Golovec Celje

  • Nastopajoči: Ines Erbus, Fehtarji, Rock Partyzani, Bepop ladies, New Game Over in Sebastian

  • Vstopnice: za člane KŠOC le 9 evrov (Vstop s to vstopnico bo možem samo obstoječim in novim članom KŠOC. Članstvo se bo preverjalo na vhodu, če imetnik vstopnice ne bo izpolnjeval pogoja članstva KŠOC, vstop ne bo mogoč.)


Redna cena vstopnic v predprodaji znaša 12 evrov. Ob nakupu štirih dobite eno gratis. Če se odločite za vip, pa vam v vrednosti 119 evrov pripada 6 vstopnic, 1x VIP visoka miza in 1x Boat. Vstopnice lahko pridobite na spletnem portalu Entrio.


Kdo vse se lahko udeleži?


Pridete lahko vsi, ki boste s svojimi pripravljeni na izjemen žur in, seveda, obenem imeli tudi veljavne vstopnice. 😉 Za udeležbo nismo predvideli starostne omejitve, saj je jasno, da dogodek lahko obiščejo tudi mladoletne osebe, z nakupom vstopnice pa starši oziroma skrbniki prevzamejo vso odgovornost. Pri tem pa ne pozabite: “Zakon o varstvu javnega reda in miru (ZJRM-1) v 21. členu zakon določa, da je med 24.00 in 5:00 osebam, mlajšim od 16 let, prepovedan vstop in zadrževanje brez spremstva staršev, rejnikov ali skrbnikov v gostinskih obratih in na prireditvah, kjer se točijo alkoholne pijače.”

Comments


bottom of page