top of page

Novi dogodki kličejo, da se nam pridružiš!

Konec maja in začetek junija kličeta po dogajanju. Ste pripravljeni na pestro dogajanje v sklopu kluba KŠOC? Mi smo! Zato hitro preverite, kaj smo vam pripravili, in se prijavite.

Vir slike: Unsplash


27. maj 2023: Večer biljarda


Biljard klub Celje ponovno odpira vrata študentom. Od 18. ure naprej bo na znani lokaciji pri celjski tržnici pričeli dvoboji v biljardu. Pomerili se boste lahko s prijatelji ali drugi udeleženci, med igrami pa si čas krajšali tudi s pikadom. Prijavite se in se pridružite na dogodku BREZ prijavnine (vstop prost), kjer vsi člani KŠOC prejmete še pijačo dobrodošlice.


28. maj 2023: KŠOC Karting Summer Cup


Je brzina tvoja vrlina? Sploh z malim volanom v rokah in sedežem tik nad tlemi? Potem se moraš udeležiti našege Karting Summer Cup dirke na strehi CityCentra Celje, ki se bo začela 28. maja 2023 ob šestih popoldan. Prijavnina za člane KŠOC znaša 5 evrov, maksimalno število dirkačev je 20. Zato pohiti, da slučajno ne zmanjka prostih mest! Tim prijave v obliki SMS-ov sprejema na številko 070 335 899, prav tako se lahko prijaviš tudi preko spletnega obrazca.


3. junij 2023: S kolesom na morje


Dvodnevni športni izziv za kolesarske navdušence bo tukaj, kot bi mignil. Prvi junijski vikend se bomo ob šestih zjutraj iz Celja podali proti zahodu in do konca vikenda prikolesarili čisto do morja! Poleg aktivnega podviga bo poskrbljeno tudi za druženje in okrepčila, zato bo pot v dveh delih popestrila nočitev na približno pol poti proti obali. Prenočišče, hrana in pijača so v pokriti v sklopu prijavnin, za prtljago pa bo poskrbelo spremljevalno vozilo. Z obale se bomo nazaj v Celje vrnili z vlakom in tako varno prispeli v domače mesto. Prijavnina za člane bo znašala med 20 in 30 evri (podrobnosti bomo še objavili). Prijavite se preko obrazca.


4. junij 2023: Turnir trojk


Prvi junijski vikend bo popolnoma športno obarvan, saj bo poleg kolesarjenja potekal tudi turnir v košarki. Ekipe trojk se bodo pomerile v Športni dvorani Vojnik. Ekipe bodo za udeležbo poravnale prijavnino višini 25 evrov za naše člane (za ostale je prijavnina 30 evrov). Sredstva bodo namenjena denarnemu skladu, poleg tega pa si lahko ob uvrstitvi med najboljše prislužite tudi praktične nagrade. Prijavnino poravnate na dan dogodka eno uro pred začetkom (turnir se začne ob 15. uri). Prednost imajo ekipe, ki se prej prijavijo.


Vse naše dogodke, ki jih pridno dodajamo, lahko vedno najdete na FB strani KŠOC pod zavihkom “dogodki”, kjer pridno skrbimo za zadnje posodobitve oz. spremembe in podrobne informacije.


Comments


bottom of page