top of page

Jesenski dogodki vas pričakujejo

Tudi ob začetku študijskega leta vam ponujamo številne možnosti za druženje, sprostitev, pa tudi pridobivanje novih znanj. Jesenski dogodki nam že polnijo urnike - zapolnite si jih tudi vi!

Vir slike: Unsplash


2. oktober 2021: Sponka Challenge

Bili smo čisto navdušeni, ko smo odkrili to super zanimivo igrico. Pravzaprav gre bolj za avanturo kot igro, saj vam lahko prinese dosti zanimivih doživljajev. Odvisno od tega, kako boste vztrajni in iznajdljivi, ko se boste podali na pot blagovne menjave. Aja, še ne poznate pravil? Pravzaprav so čisto preprosta; oblikujte skupino za svoj Sponka Challenge, se oglasite pri nas, kjer jo boste tudi dobili. Ja, sponko. No, to sponko potem zamenjajte za kaj drugega, tisto drugo stvar za kaj tretjega in nadaljujte, dokler ne obupate. Dobimo se ob 9h na kavi v MCC, kjer skupine po največ 5 članov prevzamete svoje sponke, nato pa se odpravite po mestu in fotografirate vse predmete, ki jih boste dobili v zameno skozi celoten proces. Prijavnine ni, se je pa treba prijaviti, in to do 29. 9. 2021.


21. oktober 2021: Kavarniški “OPEN MIC” večeri

Drugi v že znani jesenski seriji pevskih dogodkov se bo zgodil 21. 10. 2021 ob osmi uri. Seveda ste tisti, ki bi se želeli preizkusiti pred mikrofonom, vabljeni, da se prej prijavite. Na naslovu soorganizatorja boste prejeli tudi vse druge informacije, ki vas morda zanimajo.


23. oktober 2021: Escape room

Ali ste vedeli, da imamo v Celju Escape room? Mi smo za vas rezervirali štiri termine v soboto 23. 10. 2021. Pa ne le to, primaknili bomo še po 20 evrov za vsako skupino članov KŠOC. Tako bo skupinam do 5 oseb potrebno doplačati 30 evrov, če vas bo 6, pa 40. Rešili se boste lahko iz Skrivnosti grofa Ulrika v dveh različicah; Napeti pustolovščini ali Adrenalinski srhljivki. Se vidi, da je noč čarovnic že takorekoč za vogalom, kajne? 😉 Prijavite se lahko do 20. 10. 2021, število skupin je omejeno.


6. november 2021: Umetnost & vino

Kdo ne slika lepše, potem ko je nazdravil z deci vina? Ali pa se nam tako vsaj zdi. Pravzaprav ni pomembno, saj imamo končno možnost, da združimo oboje. Ob platnih, na katerih bomo ustvarjali tihožitja z akrilnimi barvami, bomo srkali rujno kapljico in se družili s soustvarjalci. Prijavnina v višini 10 evrov pokrije vse potrebne slikarske pripomočke in vino. Vabljeni vsi polnoletni interesenti - prijave so odprte do 25. oktobra 2021.


Commenti


bottom of page