top of page

Osnove tenisa za študente

KŠOC svoje člane vabi na brezplačen kratek tečaj tenisa. Če bi tudi vi radi poskusili usvojiti pravi gib roke in se naučiti kakšen trik ali dva v tem zgodovinskem športu, se nam pridružite.


Vir slike: Unsplash

Kdo ne pozna tenisa?


Verjetno smo že prestari, da bi se spomnili, kako so dedki in babice že na katodnih televizorjih spremljali Samprasa ali Šeleševo in spodbudno vpili proti ekranu. Smo pa prepričani, da skoraj vsak med nami poznavalsko pokima, ko sliši ime Novak ali si(e)renski krik sedaj sicer že športno upokojene starejše sestre Williams. No, ali pa vsaj njeno linijo oblačil.


Mogoče mi res nismo ravno v tej kategoriji. Ampak to ne pomeni, da ne pomigamo radi z loparjem in se za rumeno žogico zapodimo po prašni rdeči preprogi. Koliko gležnjev je že “šlo” pri “bremzanju”, koliko loparjev smo že poškodovali, ker pač včasih ne vemo, kaj bi z njimi, in koliko avtov se je “pobralo”, ne šteje več nihče od nas. Vemo pa, da smo se imeli fajn. In da nas včasih čudno boli kakšna mišica, za katero sploh nismo vedeli, da jo imamo.


Naučimo se osnov tenisa, da čim bolj preprečimo “nerodnostne” poškodbe in prepire za točke


Zato je prav, da se skupaj udeležimo čisto pravega hitrega tečaja tenisa in poskusimo usvojiti tiste gibe, ki nas sicer ne bodo pripeljali med “pro-je”, nam bodo pa pomagali, da bomo po dveh urah rekreacije čim bolj nepoškodovani.


To soboto. 24. 6. 2023, ob 17. uri se dobimo v Teniškem klubu Celje (Partizanska cesta 3a, 3000 Celje). Inštruktor tenisa nam bo pokazal tiste bistvene osnove, ki nam bodo pomagale k bolj zanimivi igri, nato pa se bomo pomerili v dvojicah in individualno. Dve uri športa za vse miganja željne bosta minili, kot bi trenil!


Cena tečaja: 10 evrov

Cena za člane KŠOC: brezplačno!


Vsi, ki bi se radi pridružili tečaju, pa si svojo udeležbo zagotovite s predhodno prijavo. Če bi radi migali in prihranili ter izpolnjujete pogoje, pa se prej hitro še včlanite v naš klub.

تعليقات


bottom of page