top of page

Petega maja na Škisovo na Kardeljevo ploščad!

Letošnja Škisova tržnica obljublja vrnitev na Kardeljevo ploščad v velikem slogu. Poleg znanih imen slovenske glasbene scene na glavnem in elektro odru, bogatega programa za različne okuse in mednarodnega otočka se bo dogajalo še marsikaj.


Bogat popoldanski in večerni program


Rezervirajte si peti maj, ko se ob 11.45 prične program Škisove tržnice z uradnim odprtjem. Sledil mu bo mimohod klubov, nagradne igre in druge aktivnosti na stojnicah, ob 15h pa bodo tudi letos osrednji del popoldanskega programa predstavljale Študentske igre z razglasitvijo rezultatov.


Po zaključku popoldanskega dogajanja bodo sledili koncerti, ki bodo potekali od 17:30 pa vse do zgodnjih jutranjih ur naslednjega dne. Poleg glavnega odra bo poskrbljeno tudi za ljubitelje elektronske glasbe.
Pomembna novost - plačevanje bo možno samo s karticami


NLB Pay je letos glavni igralec ne le na področju plačevanja, temveč bo omogočal vstop preko VIP vhoda, kjer se bodo obiskovalci lahko izognili gneči. Novost na dogodku je ta, da bo omogočeno plačevanje samo s kartico - ali osebno ali prireditveno, ki jo lahko prejmete na prizorišču in si nanjo naložite želene zneske.


Vstopnice v predprodaji ceneje


Vstopnina za letošnji veliki študentski dogodek bo 10 evrov na dan prireditve, do polnoči 4. maja, torej na dan pred samim dogodkom, pa jo lahko preko sistema Eventim pridobite kar 3 evre ceneje.


Še več informacij o bogatem dogajanju na Škisovi tržnici 2022 najdete na uradnem spletnem mestu dogodka ali na FB dogodku.


Vir slikovnega gradiva: Zveza ŠKIS

コメント


bottom of page