top of page

Po navdih v kreativni inkubator

Dvorana Celjskega mladinskega Centra bo v zadnjem počitniškem tednu gostila kreativni inkubator. Prostor, kjer se bodo prepletale izkušnje, gradile ideje in ustvarjale priložnosti, bo odprtih vrat pričakoval mlade, željne raznolikega znanja in veščin. Vabljeni!

Od ideje do večdnevnega dogodka


Kreativni inkubator je nastal pod pobudo V.S. styling Vladimire Skale. Projekt pa bomo v sodelovanju z MCC Celjskim mladinskim centrom in seveda vašo prisotnostjo realizirali KŠOC, zato vas od ponedeljka, 23., do petka, 27. avgusta 2021 vabimo, da se nam pridružite vsak delovnik v naslednjem tednu od 9. zjutraj do 12.15.


Kaj bomo počeli?


Ukvarjali se bomo s številnimi kreativnimi temami, kot so kulinarika, šport, umetnost, evropske priložnosti, zabavna industrija in še več! Seveda pa boste podrobnosti izvedeli še sproti. Za zdaj naj vam zaupamo, da bodo z nami naslednja pomembna imena našega lokalnega in širšega okolja: Dušan Konda, Ines Gabriel, Breda Arnšek, Saša Lavrič, Tadeja Robnik, Katja Kolenc, Stane Žilnik, Klemen Sagadin in ALYA.


Čaka nas navdihujoč teden, namenjen izmenjavi znanja in izkušenj tistih, ki so že doživeli uspehe med vse ostale, ki se boste dogodka udeležili kot gostje. Seveda verjamemo, da vam je grajenje socialne mreže en prvih ciljev pri gradnji kariere in tudi to verjamemo, da ima marsikdo v predalu že seznam vprašanj, ki bi jih rad zastavil kateremu izmed naštetih gostov. Pa vendar ne bomo nič hudi, če pridete le malo “pofirbcat”, se družit in nove veščine pridobivat v sproščenem okolju, kjer se ne bomo učili teorije, ampak predvsem prenašali informacije iz prakse. Morda pa prav tebe čaka tam navdih ali tudi že kar kak konkreten nasvet za realizacijo tvoje ideje.


Si z nami? Če še nisi, se hitro prijavi na info@mc-celje.si.


Več o dogodku lahko izveš na strani Facebook.

Comments


bottom of page