top of page

Podaljšanje prvih prijavnih rokov

Negotovi časi so nam prinesli tudi odlog odločitve za vpis na fakultete. Nov datum za oddajo prijave z elektronskim podpisom je 9. april 2020. Zato danes ne zganjajte panike, če bodo strežniki prezasedeni, da bi uspeli sprejeti vašo prijavo. Na voljo imate še 3 tedne.

Vir slike: Unsplash

Prijave za prve vpisi v dodiplomske in enovite magistrske programe za študijsko leto 2020/21 so odprte že od 12. februarja letos, odprti pa bodo ostali vse do 9. aprila 2020. Skupni razpis je še vedno na voljo na uradnem javnem portalu. Če bi ga morda kdo še malo pregledal in pretehtal, kam naprej.

Kot smo že omenjali, bo letošnji elektronski vpis enostavnejši z računom avtentikacijske in avtorizacijske strukture AAI. Svojo prijavo pa še vedno lahko opravite na računalniku, jo natisnete in pošljete po pošti.

Nov zadnji rok za elektronsko izpolnitev in oddajo prve prijave na dodiplomski ali enovit magistrski program je: 9. 4. 2020 Če dokumentacijo pošljete po pošti, pa jo morate priporočeno oddati najkasneje: 14. 4. 2020 - vendar morate elektronsko prijavo izpolniti do 9. 4. 2020.

Zamik prijavnega roka je odlična novica za vse, ki se še niste imeli dovolj časa informirati o vaši izbiri in priložnost, da spet podrobno pregledate informacije, pretehtate možnosti in se odločite za tisto, po kateri vas kliče vaše srce in/ali vaš talent.

Izredni ukrepi zajemajo veliko zamikov formalnih rokov, zato vas vabimo, da nas spremljate. V primeru novih informacij bomo te takoj delili z vami.

Коментарі


bottom of page