top of page

Poletna šola za podjetne srednješolce

Brezplačna 5-dnevna poletna šola za pot do uspeha k prijavi vabi mlade od 16. do 18. leta. V tem prispevku preverite, zakaj se splača na enem od štirih poletnih terminov prisluhniti predavanjem več kot 15 uspešnih mladih podjetnikov.

Vir slike: Unsplash


Rotaract klub Ljubljana, ki je del skupine Rotary International, vsako leto organizira več dobrodelnih projektov, namenjenih različnim ciljnim skupinam. Mladi člani kluba (štejejo od 19 do 30 let) se zavedajo pomena prave podpore v najpomembnejših letih in zato svoje znanje tudi z veseljem širijo. En od projektov, kjer svoj dober namen udejanjajo, je po lanskem uspehu letos ponovno brezplačna Poletna Šola za dijake z naslovom Pot do uspeha.


Pridruži se 5-dnevni poletni šoli


Si želiš več znanja o podjetništvu, kariernem razvoju in veščinah, ki jih tvoj srednješolski program ne ponuja? Si prepričan/a, da ti lahko novo znanje prinese še kaj drugega kot le uspeh v šoli? Imaš dovolj pametovanja starejših profesorjev in te bolj zanimajo izkušnje tistih, ki so ti bliže tako po letih kot po interesih? Če si na ta tri vprašanja odgovoril/a z olajšanim “da”, je smiselno, da poskusiš srečo s prijavo na 5-dnevno Poletno šolo: Pot do uspeha, ki jo organizira Rotaract klub Ljubljana.


Čeprav si želimo, da bi nam formalni šolski sistem zagotovil vse znanje, ki ga bomo potrebovali za nadaljnjo gradnjo lastne karierne poti, to vedno ni tako. Razne obšolske dejavnosti nam zato pomagajo, da se dodatno izobrazimo še na tistih področjih, ki nam bodo prišle verjetno vsaj toliko prav kot izračun vrtenin, poznavanje renesančne umetnosti ali razumevanje celičnega dihanja.


Hočem se prijaviti na Poletno Šolo Pot do uspeha! Kako to storim?


Poletno Šolo Pot do uspeha Rotaract Ljubljana 25 v sodelovanju z drugimi Rotaract klubi organizira v štirih terminih oziroma na treh lokacijah. Prvi termin bo v predzadnjem tednu julija (21.–26. 7. 2023) potekal v Hotavljah, drugi od 9. do 13. aprila v Dolenjskih Toplicah zadnja dva pa med 12. in 1. oziroma med 19. in 23. avgustom v Bovcu na Soči. Prijavi se lahko do 100 mladih z višjim potencialom, kot ga beležijo njihovi (formalni) šolski dosežki oziroma tisti, ki bi radi osvojili “uporabna znanja s področij mehkih veščin, osebnih financ, kariernih in podjetniških strategij, vrednot in motivacije za uresničitev svojih potencialov” (več: Poletna šola).


Prijave oddate preko spletnega obrazca, organizatorji jih sprejemajo do zapolnitve prostih mest.
Комментарии


bottom of page