top of page

Poletno počitniško delo v MOC

Poletno počitniško delo je kot nalašč za dodaten zaslužek, navezovanje novih stikov in nabiranje izkušenj. Javno podjetje Zelenice, Inkubator Savinjske regije in PGE Celje iščejo mlado pomoč za poletne delovne aktivnosti. Si želiš spoznati kaj novega in poleg tudi zaslužiti? Potem preveri, kakšne možnosti imaš.Celjska občina in MCC ponovno organizirata počitniško delo v MOC


Dijaki, dijakinje, študenti in študentke, pozor. Tudi letošnje poletje lahko za svoj dodatni zaslužek poskrbite kar v domači občini. Delo vam omogočajo tri organizacije, ki skrbijo za družbeno dobrobit meščanov. Preverite datume, vsebine del in se do 17. junija 2024 prijavite na prosta dela.


Javno podjetje Zelenice


Ti je blizu delo na prostem, tudi v naravi? Potem ti bo nabor del Javnega podjetja Zelenice sigurno všeč, saj vsebuje vse od urejanja gozdnih poti in zunanjih površin do skrbi za hortikulturo in čiščenja javnih objektov. Na voljo so 5-dnevni termini, s pričetkom 1., 8., 15. ali 29. Junija 2024. 


Poklicna gasilska enota Celje


Podobno kot Zelenice, tudi PGE Celje potrebuje dodatne roke pri urejanju in čiščenju prostorov ter okolice zavoda. Poleg tega pa vas čaka še zanimivo delo servisa gasilnih aparatov, intervencijskih poti, pa tudi dela v njihovem čebelnjaku. Na ta pester nabor počitniških opravil se lahko prijavite v terminih od 15., 22., 29. julija in 5. avgusta 2024. Tudi PGE Celje dela razpisuje v 5-dnevnih obsegih.


Inkubator Savinjske regije


Tehnično-tehnološko podkovani ali zainteresirani dijaki in študenjte boste svojo priložnost morda našli prav v Inkubatorju. Dela zajemajo vse od uporabe do popisov in nadgradenj strojev in opreme v njihovem laboratoriju. Bi si želeli razvijati nove produkte na CNC stroju, UV tiskalniku ali 3D tiskalniku? Potem sta dva petdnevna termina s pričetkoma 1. in 8. julija 2024 kot nalašč zate.


Vsa dela so ovrednotena z urno postavko 7,21 evrov bruto. Podrobnejše informacije lahko najdete v novici na spletnem mestu MOC.

Commentaires


bottom of page