top of page

Pospeši svojo kariero!

Karierni sejem za malde bo v Celju potekal tudi letos. Če želiš pospešiti svojo kariero z izboljšanjem življenjepisa ali individualnim svetovanjem, se pridruži ostalim kariernega razvoja željnim obiskovalcem delavnice, ki bo v MCC-ju potekala 6. februarja 2024.

Vir slike: MCC


Infopentlja tudi letos vabi na Karierni sejem za mlade v Celjskem mladinskem centru. Bogat program z različnimi predavatelji bo v informativnem dopoldnevu zvrstil tematike, ki lahko pomembno vplivajo na hitrost kariernega razvoja mladih. Preveri program in se pridruži tudi ti!


Program Kariernega sejma za mlade v Celjskem mladinskem centru 2024


Prepričljivost življenjepisa, podajanje pravih argumentov pravemu delodajalcu ter poznavanje kariernih priložnosti lahko pomembno pospeši tvojo kariero. Zato je tudi letos program Kariernega sejma za mlade v Celjskem mladinskem centru združil aktualne tematike pomembnih predavateljev.


Urnik Kariernega sejma v MCC obljublja zanimive vsebine


Od 9.45 do 10.15: Predstavitev orodja EUROPASS za pripravo življenjepisa, ki bi ga moral obvladati vsak od nas. Predstavila nam ga bo nacionalna koordinacijska točka SOK-EOK, Središče za mednarodno sodelovanje, Center RS za poklicno izobraževanje.


Od 10.15 do 10.45: Pregled zaposlitvenih priložnostih v EU oz. znotraj omrežja EURES nam bo opisala Andreja Strmole, svetovalka za točno to področje za Zavodu Republike Slovenije za zaposlovanje.


Od 10.45 do 11.00: Pridružil se nam bo Miha Zimšek, generalni sekretar Skupnosti VSŠ RS, ki nas bo seznanil s Skupnostjo višjih strokovnih šol Republike Slovenije.


Po odmoru se nam bosta pridružili še dve predstavnici uspešnih lokalnih podjetij. Od 11.15 do 11.45 bo nastopila vodja kadrovsko splošne službe CETIS Nikolina Cizej, ki bo predstavila delo v uspešnem podjetju CETIS d.o. Za njo bo na oder kot zadnja stopila še direktorica VIVAPEN d.o.o. Petra melanšek, ki bo na podoben način zastopala svoje družinsko podjetje.


Dogodek je brezplačen. Več o Kariernem sejmu za mlade pa lahko preveriš na spletnem mestu MCC.

Comments


bottom of page