top of page

Praznične želje KŠOC-evcev

Ljudje pravijo, da dejanja pomenijo več kot želje. No, mi smo z dejanji svoje poslanstvo kazali celo leto, sedaj pa vseeno menimo, da je čas, da zberemo na kup vse tisto, kar bi vam radi zaželeli.

Ko smo se takole zbrali na našem zaključnem druženju in obujali spomine na preteklo leto, smo ugotovili, da je bilo vsega dosti. Informacij, dogodkov, izobraževanj, obvestil, novic, subvencij za prehrano, nasvetov, interesnih dejavnosti, projektov, dogodkov in še mnoooogo. Naše leto se sliši naporno, a vseeno nam ogromno pomeni, da lahko delamo stvari, ki nas veselijo in v katerih se počutimo doma. In seveda rezultate svojega dela delimo z vami.

Med pogovorom pa nas je prešinila še ideja, da vam vsi aktivni KŠOC-evci letos voščimo tudi preko prispevka na naši spletki. Zato smo svoje želje zbrali in jih bi radi danes, zadnji dan pred vikendom pred prazničnimi počitnicami, delili z vami.

Praznične želje KŠOC-evcev za vse študente, dijake, mlade, mlade po srcu in vse druge mimoidoče in mimoberoče

"Vsem študentom želim čim manj stresno leto, veliko pozitivnosti in pozornosti do majhnih stvari."

Matic Gabriel

"Študentom ob božičnih in novoletnih praznikih želim čim več druženja z družino in prjatelji. Naj si privoščijo zadnji oddih pred napornim izpitnim obdobjem, ki se približuje. Naj se sprostijo še na kakšnem dobrem žuru, saj je veseli december. Med prazniki naj pivo in kuhano vino teče po grlu in ne v potokih!"

Matevž Špes

"Želim vam, da bi se vam uresničile vse želje, pričakovanja in sanje, tudi tiste, ki ste jih postavili visoko nad oblake. Srečno!"

Vid Karner

"Želim vam umirjene in nestresne praznike.

Želim vam prečudovite in čarobne praznike."

Vita Vlašič

"Vsem želim, da bi domov čim hitreje prinesli diplomo in od doma odnesli svojo zobno ščetko."

Tadej Perčič

"Lepo postavo in zdravo glavo."

Maja Zupanc

"Čim več fajnih fešt, ki pa ne bodo prinesle obupnih jutranjih posledic in pa da bo 2018 tako fajno leto, da si bodo morali kupiti dnevnik za vse spomine!"

Maruša Turnšek

"Vsem študentom želim čim manj stresa pred izpiti, čim več izpolnjenih ciljev, dobre družbe, izvrstnih dogodkov, koncertov, zabav, ljubezni, dobrih instagram fotografij, filmov, glasbe, poceni hrane in čim več nepozabnih dogodivščin ter potovanj."

Brina Jenček

"Naj bo 2018 zabavno, uspešno in čim bolj odštekano!"

Ines Gabriel

"Študentom želim poln kozarec kuhanega vina in dobro družbo ob letošnjih praznikih."

Nina Plank

"V novem letu vam želim čim manj ohlajenih kav in čim več toplih objemov."

Tinkara Žula

Commentaires


bottom of page