top of page

Praznični dogodki s KŠOC

Praznično Celje kliče na praznične dogodke. Seveda smo jih za vas pripravili tudi v KŠOC. Pridružite se nam in doživite veseli december z nami.

Vir slike: Unsplash


Serija dogodkov Zapleši na zvezdi

Pravljična dežela ne nudi le zabave za najmlajše, ampak tudi za mlade in mlade po srcu. Enkrat tedensko se dobivam na zvezdi, kjer ob glasbeni podlagi Vocal BK Studia lahko zaplešemo.


Sreda, 20. 12. 2023, ob 19h: Nazaj v 80. leta

Na ta dan bodo z nami BK STUDIO TRIO: Alja Kroflič - Vokal, Aljaž Šumej - klavir, Florjan Ajdnik - Bas kitara in Anže Lečnik - Bobni. Preverite več o dogodku in se nam pridružite tudi vi!


Petek, 22. 12. 2023, ob 19h: Feliz Navidad


Vesele praznike po špansko nam bo ponovno pričaral BK STUDIO TRIO. Rezervirajte si čas za udeležbo in si “pofočkajte” dogodek tudi na FB!


Sreda, 30. 12. 2023, ob 19h: Akustika po Celjsko

Akustični koncert celjskih glasbenikov bo zadnji v seriji plesov na zvezdi. Zato je nujno, da se dobimo tudi tam na predvečer predvečera novega leta, spijemo kakšno ogrevalno pijačo, pojemo kaj slastnega in skupaj zaplešemo še zadnjič v tem letu.


Kavarniški OPEN MIC večer tudi v decembru

Četrtek, 21. 12. 2023, ob 19. uri


Dobro jih že poznamo, saj so z nami celo šolsko leto vsak mesec. Tistim, ki zanje slišite oziroma o njih berete prvič, pa na hitro še enkrat ponovimo. Skupaj z Vocal BK Studio, MCC in našim klubom “vabimo mlade pevke in pevce, ki bi želeli nastopiti in predstaviti eno ali več pesmi, pri čemer so vam na voljo mikrofon, klavir (pianist) ter akustična kitara,” kot pravi opis dogodka na Facebooku.


S KŠOC v Zagreb na lučke

Sobota, 23. 12 2023, ob 16. uri (z AP Celje se odpravimo ob 13.20)


Skupaj s študentskimi klubi LAK, KŠŠO in ŠKŽ bomo odšli na praznične lučke v Zagreb. Ogledali si bomo praznično okrašen center, se ustavili na božičnem sejmu, fotografirali ob njihovi monumentalni božični jelki, se družili in zabavali, kot se znamo le študenti. Udeležba, ki sicer stane 10 evrov, je za člane študentskih klubov BREZPLAČNA, zato se hitro prijavi.

댓글


bottom of page