top of page

Sedaj pri nas najdete tudi starejše izvode e-publikacij Petarda in Fiksno ŠTUDENT

Ali ste vedeli, da po novem lahko na spletni strani KŠOC prebirate tudi stare Petarde in Fiksno ŠTUDENT-e? Če vas prime nostalgija ali pa si preprosto želite najti nek prispevek, ki vas je pritegnil lani ali predlani, enostavno prebrskate po našem arhivu in hitro boste našli, kar vas zanima. Kako, preverite v nadaljevanju.

Cilj e-publikacij je ohranjati transparentnost in dosegljivost informacij

Poleg povezovanja študentov iz lokalnega okolja je naša glavna naloga tudi, da vas obveščamo o aktualnem dogajanju in vas zasipamo s koristnimi informacijami na vsakem koraku. Da bi čim bolj ujeli trende sodobne komunikacije, smo že nekaj časa dejavni z raznimi objavami na tej spletni strani, ki se jih trudimo med vas širiti čim bolj redno in ažurno.

Po naše pa nekaj velja tudi tradicija, zato smo se odločili z vami deliti še starejše vsebine, ki smo jih do sedaj distribuirali zgolj v obliki tiskovin. Slednje se običajno na hitro razgrabijo in verjetno po branju tudi izgubijo v poplavi drugih informativnih časopisov in brošur v domačih predalih. - Dokler jih ne odnesemo med kakšno selitveno generalko ali ne podarimo šolarjem, ki zbirajo star papir.

Včasih potrebujemo kaj, kar vemo, da smo nekoč že videli in bi nam danes morda prišlo prav. In prav e-arhiv je odličen prostor, kamor to lahko shranimo! Od danes naprej torej lahko naše pretekle publikacije, ki segajo do leta 2014, najdete v našem e-arhivu, za starejše pa se boste morali še vedno oglasiti v naši pisarni.

E-publikacije KŠOC - poganja issuu

Da bi lahko e-časopise tudi preprosto listali, smo se jih odločili v naše spletno mesto vgraditi s pomočjo spletnega zbirnika vsebin issuu, ki je zanesljiv in enostaven portal za različne časopise, revije, knjige in druge publikacije. Ima že kar nekaj let tradicije zanesljivosti, enostavno se ga vgradi v različne CMS-e, uporabljamo ga lahko brezplačno, pa še tisto, kar objavimo, je na voljo celemu svetu. Zato se ga dosti poslužujejo tudi profesorji ter študenti sami. Morda pa kdaj pride prav tudi vam.

Comments


bottom of page