top of page

Pridobite vse informacije o Zoisovi štipendiji in štipendiji za deficitarne poklice

vni štipendijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad Republike Slovenije vabi na spletne delavnice za prijavo na razpis za Zoisovo štipendijo in štipendijo za deficitarne poklice.

Če še niste oddali vlog in vas zanimajo še kakšne podrobnosti, povezane z omenjenima štipendijama, imate sedaj priložnost, da vprašate vse, kar vas zanima. V naslednjih dveh tednih se boste lahko udeležili spletnih delavnic in še pred rokom za oddajo vlog pridobili vse potrebne informacije.


Kaj lahko pričakujete od delavnice o Zoisovi štipendiji in štipendiji za deficitarne poklice?


Obe štipendiji sta namenjeni tako dijakom kot študentom, se pa skozi leta pogoji za pridobitev in načini oddaje dokumentacije lahko spreminjajo, zato so vabljeni tako tisti, ki se prijavljajo prvič, kot tudi ostali, ki želijo prejemanje štipendije podaljšati. Na delavnici bodo organizatorji predstavili razpis za obravnavano štipendijo, skupaj boste pregledali prijavni obrazec in spoznali novosti. Na voljo bo tudi čas za vprašanja o morebitnih podrobnosti, ki jih ne boste predelali skupaj.


Termini spletnih delavnic za prijavo na razpis za Zoisovo štipendijo in štipendijo za deficitarne poklice


Zoisova štipendija:

  • torek, 30. 8. 2022, ob 16h (prijava),

  • četrtek, 1. 9. 2022, ob 17h (prijava),

  • ponedeljek, 5. 9. 2022, ob 16h (prijava).


Štipendije za deficitarne poklice:

  • torek, 6. 9. 2022, ob 16h (prijava)

Vsi termini so razvrščeni še pred rokom za oddajo vlog za Zoisovo štipendijo, ki je za dijake do 9. 9. 2022 in študente do 10. 10. 2022 oziroma pred rokom za oddajo vlog za štipendije za deficitarne poklice, ki je 23. 9. 2022.


Comments


bottom of page