top of page

Pridruži se nam na študentskem smučanju v Nassfeldu

Skupaj z Društvom Lak organiziramo študentsko smučanje v Nassfeldu. Šviganja po belih strminah enega najbolj znanih avstrijskih smučišč in après-ski zabave se lahko člani KŠOC udeležite po znižani ceni.


Se vam smuča? Potem morate z nami!

Študentsko smučanje je že tradicionalen dogodek pod okriljem našega študentskega kluba, letos pa bo še bolj pestro, saj so se nam pri organizaciji pridružili tudi kolegi iz Laške upravne enote. Celodnevni smučarski dogodek bo potekal v soboto, 14. januarja 2023, ko se bomo v zgodnjih jutranjih urah podali na nekajurno pot, ki se bo končala na avstijsko-italijanski meji ob Mokrinah, kot temu "epskemu" smučišču rečemo po slovensko.


Nassfeld je smučarsko središče za vse okuse

Smučišče Nassfeld smo izbrali z razlogom. Destinacija ni med 10 najbolj priljubljenimi avstrijskimi smučišči le zaradi navdihujočih razgledov tako na bližnje vršače kot dolino, temveč tudi zaradi odlične infrastrukture in več kot 110 km najrazličnejših tipov prog. Da ne govorimo o tem, da geografsko gledano prinaša največ sončnih ur in snežnih dni (vir). Naš skupen smučarski dan bomo zato lahko do polnosti izkoristili za spuste po belih strminah različnih zahtevnosti; Nassfeld ponuja vse od vadbišč za začetnike do smučišč za prosto smučanje najbolj neustrašnih in izkušenih smučarjev. Na različne proge pa vas pripelje kar 30 žičnic in sedežnic.


Izjemna ponudba za smučarske sladokusce po študentski ceni

Smučanje je drag šport - pravijo. Predvsem zaradi visokih cen kart in ker se je za odlično izkušnjo treba peljati čez mejo. Zato s skupinsko organizacijo naredimo, kar se da, da ceno prevoza in smučarske karte maksimalno znižamo. Redna cena za udeležence je 55 evrov, medtem ko za člane kluba KŠOC in Društva Lak le 40 evrov. Prijavnino poravnate preko TRR ali osebno v eni od pisarn obeh organizatorjev, prijavite pa se preko spletne prijavnice do 11. 1. 2023.


Mislimo, da smo podali dovolj razlogov, da se kmalu vidimo. Če vas zanima še kaj, pa lahko več lahko preverite v objavi dogodka na Facebook-u, kjer boste našli tudi kontaktne podatke za več informacij.

Comments


bottom of page