top of page

Reši računovodski izziv za 1000 evrov

Imaš idejo za kreativno rešitev na področju računovodstva, poslovnega svetovanja in informacijske tehnologije? Prijavi se na tekmovanje in si z njo zasluži nagrado na državnem ali celo mednarodnem nivoju!

Vir slike: Unija


Unija Group išče sveže ideje, za katero ponuja denarne nagrade


Te navdušuje iskanje tehnoloških rešitev prihodnosti? Če se želiš usmeriti v računovodstvo, IT ali poslovno svetovanje, je morda to priložnost, da si zaslužiš lepo denarno nagrado. Na nacionalnem nivoju namreč prva nagrada za izbrano najboljšo idejo znaša 1000 evrov, na mednarodnem pa kar 2500 evrov. Te zanimajo podrobnosti? Oglej si področja, predstavljena v nadaljevanju.


Računovodsko področje


Delodaljaci morajo dandanes izbirati med različnimi načini zaposlitve. Kateri je zanje najboljši glede na delovno mesto, ki ga želijo zapolniti? Kakšno delovno razmerje ne stroškovno zanje najugodnejše? Kaj je bistveno upoštevati pri izračunu stroškov delovnega mesta? Če imaš tehnično rešitev realne stroškovne primerjave med prednostmi in slabostmi pogodbe o zaposlitvi v primerjavi z drugimi oblikami, kot so agencije – najeti delavci, podjemna pogodba, avtorska pogodba, delo kot študent, upokojenec, je morda prav tvoja prava za uvrstitev med najboljše.


Poslovno svetovanje


Investicije v kriptovalute so v trendu tudi pri poslovnih interesentih. Kaj se dogaja na tem področju z davčnega vidika? Kako preveriti države bivše Jugoslavije in primerjati davčno-računovodski vidik podjetja s posameznikom ter kaj se dogaja na zakonodajnem področju, da bi vložili najbolje, kot je trenutno možno? Prav to te sprašuje izziv Obdavčitev kriptovalut na ex-YU trgih. Če si nanj pripravljen/-a, se natečaja moraš udeležiti.


Informacijska tehnologija


Na pomoč kliče razvoj Unija Mobile App oziroma aplikacije za pametne naprave, ki bo poenostavila finančno-birokratsko “telovadbo” in povezala dokumentacijo neposredno s sistemom ERP. Ali so ti termini API, Wireframe, revizijska sled in OCR bolj domači kot tvojim kolegom? Potem veš, kaj je treba pripraviti, da v obliki dokumenta predstaviš prav svojo tehnično rešitev na natečaju Unije Group.


Za vse, ki smo vam vzbudili zanimanje še dobra novica - časa za prijavo je več kot en mesec, za boljši vpogled v sam natečaj, postopek in tekmovanje pa si rezervirajte 12. 10. 2023, ko bo v prostorih Unije v Brezovici potekal dan odprtih vrat.


Comments


bottom of page