top of page

Še dva dni za prijavo mentorjev na projekt Matura Avantura

Si iz pravega testa, da bi našim dijakom zaključnih letnikov lahko malce pomagal(a) do uspešnega zaključka sekundarne izobrazbe? Potem morda iščemo prav tebe. Še dva dni imaš časa, da se prijaviš na mentorsko mesto za pripravo dijakov na glavne predmete za splošno in poklicno maturo.

Vir slike: Unsplash


Dijaki se že učijo za bližajočo se maturo. Študenti jim pri tem lahko pomagamo. Na KŠOC smo se odločili, da dijakom ponudimo brezplačno skupinsko, pa tudi individualno pomoč pri pripravi na splošne predmete - matematiko, slovenščino in angleščino. Izvedbo bomo prepustili morda prav tebi. Če te seveda zanima. Te? Kaj potem še vendar čakaš? Hitro preberi, kaj potrebujemo in nam pošlji prijavo!


Prijava za mentorje pri pripravi na maturo 2021


V svoje vrste vabimo študente, ki bi bili pripravljeni izdelati načrt priprav za izbrani predmet in ga tudi izvesti. To so bistvene informacije, ki jih moraš vedeti:

  1. Prijaviš se lahko za enega od 6 “modulov”; slovenščino, matematiko ali angleščino na splošni ali na poklicni maturi.

  2. Pripraviti moraš načrt za 10-15 ur predavanj oz. priprav.

  3. Izvedba priprav bo v aprilu ali prvi polovici maja.

  4. Vsebinsko se osredotoči na stare maturitetne pole, a bodi odprt(a) za predloge udeležencev, ki jim bodo priprave namenjene.

  5. Prijavi se na info@ksoc.si

  6. Kot prijavo pošlji e-mail z zadevo “Priprave na maturo”.

  7. V prijavi zapiši, za kateri predmet se prijavljaš ter utemelji, zakaj si zanj prav ti najboljši izbor.

  8. Zadnji rok za oddajo prijav je ta petek, 19. 3. 2021.


Dobro je, da veš tudi ...


Poleg skupinskih se za dijake pripravlja tudi možnost individualnih ur po dogovoru. Ali se bodo priprave izvajale na daljavo ali v živo, se bomo odločili glede na trenutno situacijo z epidemijo in glede na naš predhodni dogovor. Med prijavljenimi bomo mentorje izbrali do 21. 3. 2021, tisti, ki se bodo mednje uspešno uvrstili, pa morajo načrt poslati do 26. 3. 2021.


Zakaj se prijaviti?


Poleg zadovoljstva, ki ga prinaša občutek, da nekomu pomagaš do cilja, so tukaj dober razlog izkušnje oziroma reference. Pa tudi honorar 10 evrov na uro zveni kar dobra motivacija, kajne? ;) Če si za, nam hitro piši in ne pozabi navesti vseh zgoraj zabeleženih informacij.


Comments


bottom of page