top of page

Skoraj vsi nadkulski razlogi, da nas nujno obiščeš v urbani dnevni sobi

Zakaj urbana dnevna soba? Kaj to sploh je? Kako se lahko pridružim? In, najbolj bistveno, zakaj bi se pridružil ekipi KŠOC na sobotnem dogodku v centru Celja.

Urbana dnevna soba - sedaj že utečen street-art dogodek, ki ga Celjanom na ulice prinese ekipa KŠOC. Poleg dobre družbe, kavča, preproge in drugih udobnih sedalnih površin ne smejo manjkati še rekviziti za zabavo - od knjig, polne hladilne torbe priboljškov do čisto prave zlate ribice v akvariju. Detajli, kaj posebnega vam pripravljamo tokrat, naj ostanejo presenečenje.

Kako se pridružim dogodku?

Zelo “simpl”, seveda. Samo pridi! No, če se prej pofočkaš na FB, še bolje. Ker smo tokrat na Krekovem trgu, bo prostora več kot dovolj za vse, v neposredni bližini pa bo tudi celjska od prenove naprej obstoječa in oblegana poletna “špricajoča” osvežitev, še posebej priljubljena med najmlajšimi in mladimi po srcu. Še več razlogov, zakaj se nam 9. 6. 2018 pridruži in z nami preživi prijetno sobotno urico ali dve, pa sledi …

Zakaj naj pridem v urbano dnevno sobo?

Ker je tudi tam kavč in lahko na njem posedaš enako kot doma (no, če ne bo prevelike gužve).

Ker imamo vedno kako filozofsko na zalogi.

Ker si študent in podpiraš dejavnost urbanega umetniškega ustvarjanja.

Ker je čas, da vidiš, kako zgleda Celje podnevi, ne le ponoči, ko se vračaš z žura.

Ker lahko tudi pri nas vadiš jogo - kot to vsako jutro počneš doma.

Ker lahko pripelješ kakšnega kosmatega ali nekosmatega kolega, dokler je zgledno neagresiven. Govorimo o živalih, seveda.

Ker bo vreme super (če ne, dnevne sobe zunaj pač ne bomo mogli postaviti).

Ker ti dovolimo, da nam daš za kavo ali sladoled.

Ker je v neposredni bližini železniška postaja in se mimo sprehaja ogromno mimoidočih, ki si jih lahko ogleduješ in jih pozdravljaš.

Ker se bomo tudi fotkali. In to v veliko boljši kakovosti, kot jo ima tvoja selfi kamera.

Ker si pravi celjski študent!

No, to so skoraj vsi naši razlogi, da se pridružiš. Ko prideš, pa boš tudi ti sigurno našel oz. našla še kakšnega dodatnega. ;)

Comments


bottom of page