top of page

Tudi naši dogodki so se preselili na splet

Spletni dogodki so danes nekaj povsem običajnega. To realnost smo sprejeli tudi v KŠOC in nekako upali, da bomo z dogajanjem, ki se ga je mogoče udeležiti tudi na daljavo, pritegnili morda še koga, ki se sicer ne bi udeležil. Sicer imamo res raje, da se lahko z vami vidimo “offline”, pa vendar, bolje e-dogodki kot "ne-dogodki".

Vir slike: Unsplash


Odkar so razmere neprijazne za prave dogodke, ki jih redno izvajamo v našem knežjem mestu in tudi drugje, kamor nas pač domišljija zanese, smo tudi mi morali KŠOC dogajanje premakniti na splet. Izvedli smo že več Študentskih webinarjev, pogovorov in drugih informativno-izobraževalnih srečanj, mnogi pa nas še čakajo. Oglejmo si, kateri so tik pred vrati.


Secret santa na daljavo

- se že dogaja.


Še nisi zraven? Potem si žal zamudil/a, saj smo prijave zaprli predvčerajšnjim. Za kaj pa pravzaprav gre? Vsi, ki ste se uspešno prijavili, boste imeli do 21. 12. čas izbrati svojega obdarovanca/obdarovanko in mu/ji poslati darilo v vrednosti do 10 evrov. V okviru medsebojnega študentskega obdarovanja prav danes že izmenjujemo naključno izbrane podatke udeležencev, da si boste lahko skrivoma pripravili posebna presenečenja za pod smrečice. Luštno, kajne? :)


Je izolacija izziv ali priložnost?

17. 12. 2020 ob 17.00


Da je priložnost izolacije večja kot izziv, bomo spoznavali na jutrišnjem Študentskem webinarju, četrtem v nizu. Če vas zanima, kako bolje izkoristiti čas v samoizolaciji, se nam pridružite in prisluhnite, kaj nam bo s praktičnimi primeri in rešitvami zaupal Andrej Pešec.


Vsi na glavo! Z jogo, seveda.

18. 12. 2020 ob 18.00


Ste se že pridružili našemu online tečaju joge za začetnike? Še vedno se lahko pridružite na zadnji brezplačni urici joge z inštruktorico Tinkaro, a se prej le prijavite (opis dogodka na FB), da dobite informacije o povezavi na spletno srečanje s pomočjo Zoom-a.


Migi se zase

20. 12. 2020 ob 18.30


Kaj to pravzaprav pomeni? Še eno skupinsko vadbo? Ha, niti ne! Cilj je, da vsak za svojo fizično aktivnost skrbi sam, to pa lahko pokaže tudi nam, tako da pošlje na FB ali IG sporočilo s fotografijo z rekreacije. Vsako nedeljo do konca decembra ob 18. uri izžrebamo 3 nagrajence/ke, ki prejmejo priročno nagrado: KŠOC hišne copate ter KŠOC športno majico. (Več.)


Se vidimo online? Zakaj pa ne. :)
Comments


bottom of page