top of page

Tudi v naši občini na voljo poletno delo

Aktivno preživljanje počitnic dijakov in študentov je dandanes v Sloveniji že standard, ki ga omogoča oblika začasnega in občasnega dela preko študentske napotnice. To poletje si lahko svoj vir (dodatnega) zaslužka najdemo tudi v Celju. Vsi, ki bi vas to zanimalo, le preverite vrste del in termine počitniškega dela v Mestni občini Celje.

Vir slike: Visit Slovenia


Poletno delo je idealna priložnost, da se preizkusite v raznovrstnih opravilih. Urejanje okolice, administrativna dela, pa tudi fizična dela so letos na voljo v javnih organizacijah naše občine.


Katera počitniška dela lahko letos opravljam v Mestni občini Celje in kdaj?


Javno podjetje Zelenice d.o.o. je za urejanje zunanjih in zelenih površin v dopoldanskem času razpisalo pet terminov po en teden, začenši s 3. julijem 2023. Dijaki ali študenti bodo urejali in čistili javne površine naše občine in pri tem zaslužili 6,92 evrov na uro bruto.


Poklicna gasilska enota Celje od 10. do 14. ter 17. do 21. julija vabi na počitniško delo vse, ki vas zanima delo gasilcev. Poleg čiščenja in urejanja prostorov zavoda s servisom gasilnih aparatov bo med vaše naloge sodilo tudi zunanje delo, kot sta evidentiranje intervencijskih poti ter delo v čebelnjaku. Udeleženci bodo spoznali pomembne informacije o vlogi gasilcev ter samem poklicu, delo pa se bo opravljalo dopoldan. Tudi PGE Celje na uro počitniškega dela nudi 6,92 evrov bruto.


Tretja javna organizacija, ki za poletne tedne mladim nudi delo preko študentske napotnice, je Desetka Celje. V prvem terminu, ki bi trajal od 3. do 10. julija in od 1. do 10. avgusta, bodo kandidati opravljali administrativna in knjigovodstka dela, medtem ko so za drugi termin od 7. do 11. 8. načrtovana fizična in slikopleskarska dela. Urna postavka je tukaj malce višja, in sicer 7,10 evrov bruto.


Prijave zbirajo na info@mc-celje.si do zapolnitve prostih mest. Ob prijavi zapišite za katero delo ter termin se prijavljate. (Več informacij.)


コメント


bottom of page