top of page

Ujemi ugodne vstopnice za FUL Fest!

Ful Fest ali Festival urbanih legend vabi na dvodnevni spektakel v Celjskem mladinskem centru.

Vir slike: dogodek


Kdo bo letos z nami na Ful Festu?


Petek, 25. avgust 2023


Kot vedno, se nam bodo med urbanimi legendami letos pridružili odlični glasbeniki, ki bodo poskrbeli za spektakel v dveh delih. Prvi večer vas bodo Skova in Skovani popeljali v ritme Hip Hopa s primesmi Rocka, Jazza, Funka in še marsikatere druge zvrsti. Vso glasbo igrajo v živo in navdihujejo z medgenracijsko zanimivimi družbenimi vprašanji. Te podprejo še s scenografijo, ki dodatno poudarijo njihove glasbene pripovedi.


Takoj za njimi pride Mia Puhar Rodin, ki jo bolj poznamo kot Masayah. Mladenka iz Ankarana že več let dela na avtorski rap in akustični glasbi, obvlada tako kitaro kot pisanje aktualnih ter kakovostnih rap besedil. Njena sporočila so ob današnji poplavi sovražnih sporočil še kako pomembna, saj širijo pozitivno energijo in nagovarjajo k splošnemu sprejemanju brez predsodkov in stereotipov.


Sobota, 26. avgust 2023


Po rap-akustičnem petkovem večeru sledijo lahkotni ritmi sodobnega funka, prijetno dodelanega z rockovskimi primesmi. Vsi ljubitelji prijetne melodične vokalne glasbe z nežnimi ritmičnimi podlagami boste prišli na svoj račun s skupinami Cherry Flavoured, Kokosy in Mrfy. Vsak po svoje vas bodo zazibali v prijetne kitarske podlage. Medtem ko prvi in zadnji prisegajo na spevne melodije, pa se srednji v svoji mladostni dinamiki ne želijo “ukalupiti v zgloj en žanr glasbe”. Mi smo sigurni, da nas bodo vsi zazibali vsak v svojem slogu in nas skupaj odpeljali v še en prijeten poznopoleten večer.


Chill scena nas bo pospremila v sobotni večer in se zaključila malo po polnoči. Oba dva dneva pa bo dogajanje potekalo skozi ves dan, saj se bodo zabavno-družabne dogodivščine v MCC pričele že ob 10. uri zjutraj. Starostne omejitve za obisk koncertov ni, udeležba mladoletnih je odgovornost staršev oziroma skrbnikov.


Zaključite poletje v slogu z ugodnimi vstopnicami


Tudi letošnje poletje bomo zaključili v slogu, saj bomo zadnji avgustovski petek in soboto (25.–26. 8. 2023) lahko preživeli s FUL dobrim vajbom v družbi FUL dobrih ljudi in seveda ob poslušanju FUL dobre muske, kot pravi uradna objava dogodka. Preverite več in do konca junija 2023 ujemite ugodne vstopnice za zgodnje prijave že od 10 evrov za enodnevno ozrioam 16 za dvodnevno.


Kommentare


bottom of page