top of page

Uredi si študentsko prehrano

In to še preden se novo študijsko leto začne! Vsi, ki ste v sistem študentske prehrane že vključeni, boste svojo pravico do subvencioniranih obrokov lahko podaljšali kar preko spleta ali aplikacije. V teh časih še kako prikladno, kajne?

Ne čakaj v vrsti!


Saj veste, kako je stati za vsemi mencajočimi bruci, ki se prvič pač morajo zglasiti na točki SŠP, ker ste ponovno pozabili, da smo že oktobra in lanski status ne velja več? Zato si le nastavite opomnik, da takoj, ko bo vpis v naslednje študijsko leto “pod streho”, hitro poklikajte svoje podatke v elektronskem sistemu in dovolite podaljšanje. To lahko storite:

  1. preko mobilne aplikacije za trgovino iTunes ali Play ali

  2. preko profila na spletnem portalu subvencionirane študentske prehrane, v katerega lahko vstopate preko spletnega brskalnika.

Ta rešitev je lahko v obdobju trenutno veljavne uredbe iz naslova ukrepov za omejevanje širjenja koronavirusa še posebej prikladna za vse študente, ki ne izpolnjujete pogoja P in C. Pozor vsi študentje, ki boste na točko SŠP vseeno morali osebno - testi, ki jih opravljate za potrebe študija, tam ne veljajo, zato boste za vstop na točko SŠP potrebovali plačljivega. Bruci si lahko več o korakih prvega vpisa v sistem subvencionirane študentske prehrane preberete še med pogostimi vprašanji na portalu SŠP.


Za vpis še možnost udeležbe v nagradni igri ŠOS in Vzajemne


Ko uredite prehrano, se lahko med 13. 9. in do najkasneje 31. 10. 2021 pridružite tudi nagradni igri z naslovom “Odpelji se v novo študijsko leto!”. Organizatorji srečnim izžrebancem obljubljajo kar 3 električne skiroje ter 3 celoletna zavarovanja Vzajemna – Tujina Multitrip in 30 praktičnih nagrad. Za udeležbo v nagradni igri pe potrebno le še izpolniti obrazec.


Super ne? Hitro urejena subvencionirana študentska prehrana, pa še sodelovanje v nagradni igri je odlična kombinacija za vstop v novo študijsko leto, zato nikar ne odlašaj in si prehrano uredi čim prej. 😉
Comments


bottom of page