top of page

Včlani se, pri nas te čakajo evropska mladinska kartica in copati!

Študenti in študentke iz Upravne enote Celje že prihajajo po svojo brezplačno evropsko mladinsko kartico in čisto nove copate z izvirno ilustracijo. Hitro tudi ti poišči svoje potrdilo o vpisu za novo študijsko leto in si zagotovi številne ugodnosti!


Vsako študijsko leto pripravimo čisto izvirno praktično darilce, v katerega radi pridihnemo našo mladostno ustvarjalnost. Letos vas bodo torej ob članstvu pričakali naši sveže potiskani copati, primerni za v študentski dom, stanovanje ali pa kar za doma. Kjer jih rabite, tja si jih lahko nesete. Še posebej znajo priti prav tudi za predavanja. Seveda tista od doma. Sicer bi izpadli res kul, če bi si jih nadeli za v mesto in na faks, ampak ne obljubimo, da so odporni deževnico, ki je v teh jesenskih dneh ne primanjkuje. Ali pa če jih boste uporabljali pri koriščenju vseh ostalih ugodnosti, ki jih pridobite z vpisom.


Kaj vse še čaka študente iz UE Celje v sklopu članstva v Klubu študentov Občine Celje?


Če te copati še niso prepričali, naj ti zaupamo, da so ti le zato, da vzbudimo malce pozornosti. Čaka te še kup ugodnosti, med njimi:

  • Brezplačna Evropska mladinska kartica v sodelovanju z izbranimi podjetji in drugimi organizacijami prinaša popuste pri nakupu strokovne literature, nočitvah v hostlih, pri prevozih, športnih organizacijah, festivalske pakete in druge finančne ugodnosti (preverite natančneje).

  • Članske cene vstopnic, včasih pa kar brezplačne, za dogodke, ki jih organiziramo KŠOC. Seveda takrat, ko jih je mogoče organizirati. :)

  • Redno obveščanje o dogajanju v KŠOC, če se s tem seveda strinjaš. Tako boš vedno med prvimi, ki bodo imeli informacije o našem študentskem smučanju in drugih športnih prireditvah, koncertih, pohodih, silvestrovanju in še mnogih drugih projektih.

  • Članstvo v res kul klubu, prijetni družbi in kreativnem okolju, kjer priložnosti za mlade ne manjka je že samo po sebi ena velika prednost, ni?

Zato samo še preveri uradne ure, poišči potrdilo o vpisu, pripravi svoje podatke in se vidimo!Comentarios


bottom of page