top of page

Veseli december bomo začeli kar novembra - preveri dogodke!

Koncerti, zabave in druženja so bistvo prihajajočega veselega meseca. Da bi začeli pravočasno, smo si za prvo akcijo rezervirali že prihajajoči vikend in skupaj z ostalim celjskim veselodecembrskim programom nadaljevali prav do konca tega leta. Nekaj dogodkov, ki jih (so)organiziramo, že napovedujemo v tem prispevku - vi pa si jih le hitro zabeležite v koledar.

Zaključimo november v stilu

Že ta vikend vas vabimo na kar dva dogodka. Vidimo se v petek, 29. 11. 2019, na Bakanalu, kjer nam bodo od 21. ure pa vse do polnoči igrali Prismojeni profesorji bluesa. Julijan Erič, Zlatko Djogić, Miha Ribarić in Aleš Uhan nas bodo popeljali v občutek glasbe šestdesetih in sedemdesetih let prejšnjega stoletja. Sobota pa bo na zadnji pred-decembrski dan postregla še s knežjo degustacijo viskija. V kulturo pitja te zanimive pijače nas bo popeljala Majda Debevc, mednarodno priznana poznavalka žganih pijač in sommelierka z opravljenim WSET 3 .stopnje za vino in za žgane pijače. Oba dogodka gosti MCC.

Decembra se bomo najprej okužili z glasbo, nato pa se podali še na dve božični zabavi

Ponovno se bomo družili z Bakanalom, le da nas bo tokrat na svoji vseslovenski turneji Tour dé kauch z glasbo okužila mlada ptujska skupina Infected. Bakanal bodo tako za sobotni večer 7. decembra 2019 kavarno MCC spremenili v pravo dnevno sobo, mi pa bomo lahko prisluhnili njihovi alternativni rock glasbi.

20. decembra pripravljamo kar dve predbožični zabavi! Največji dijaški Christmas party naša dijaška sekcija pripravlja v Dvorani Zlatorog. Vstopnice bodo kmalu na voljo v predprodaji, da jih slučajno ne zamudiš in da boš lahko sledil(a) še drugim informacijam, pa se “pofočkaj” pri FB dogodku. Isti dan bo dvorišče Celjskega mladinskega centra od 17. ure naprej gostilo še božično house norost z zvenečimi imeni: DJ Stanny Abram, DJ Minless, DJ Vidy, DJ Robby J. in DJ Robert Lauerto. Preverite več in se nam pridružite tudi na Christmas house madness.

Pravljično Celje kot vsako leto nudi obilico prazničnega dogajanja. Tudi mi bomo pripravili še marsikaj, zato nas le spremljajte. Upamo pa tudi, da se vidimo še kaj v mestu in skupaj užijemo ta praznični čas. (Program Pravljično celje 2019).

Comments


bottom of page